Steaua lui Donald Trump de pe Aleea Celebritatilor a fost distrusa

25
Donald Trump

Steaua lui Donald Trump de pe Aleea Celebritatilor de la Hollywood a fost distrusa astazi. Ea a fost vandalizata, iar acesta nu este primul incident de acest fel.

Presedintele Americii a ramas fara steaua sa de pe Aleea Celebritatilor de la Hollywood. Fortele de ordine din Los Angeles au facut public ca aceasta a fost distrusa de catre un individ ce avea un pickhammer, arata Variety.com. Politistii au declarat ca persoana care a vandalizat steaua a venit inca de la primele ore ale diminetii cu o cutie de chitara in care se afla unealta, dupa care a inceput sa o distruga.

Steaua lui Donald Trump, tinta vandalilor

Aceasta nu este prima data cand presedintele Donald Trump ramane fara steaua sa de pe Aleea Celebritatilor. Mai exact, steaua oferita pe celebrul bulevard de la Hollywood a fost distrusa complet de doua ori doar in ultimii doi ani. In octombrie 2016, o persoana a demolat steaua cu ajutorul unui ciocan si al unei bare de fier, asta dupa ce steaua a fost inaugurata pe perioada candidaturii lui Donald Trump.

La inceputul aceluiasi an, un artist plastic din Los Angeles a facut un zid din beton si din sarma ghimpata in jurul celebrei stele, asta in semn de protest fata de dorinta presedintelui de a construi un zid la granita dintre Statele Unite ale Americii si Mexic.

Nu doar cetatenii care ajung sa vandalizeze steaua de pe celebrul boulevard protesteaza astfel impotriva alegerilor pe care le face Donald Trump. Si o parte dintre oficialitati nu sunt de acord cu deciziile si actiunele controversatului presedinte. Mai exact, Consiliul Primariei din West Hollywood a cerut indepartarea stelei de pe Aleea Celebritatilor.

Acum, ca ai aflat ca steaua lui Donald Trump de pe Aleea Celebritatilor a fost distrusa, poti sa mai citesti si materialul despre evenimentele lunii august: ce sa treci in agenda si unde sa calatoresti.

Foto: Instragram/Guliver

Comentarii