Divort dupa nunta – indicii care arata ca o casnicie nu o sa fie durabila

282
Divort dupa nunta: indicatii care anunta esecul

Organizatorii de nunti au observat cateva puncte comune la cei care se casatoresc si se despart la scurt timp dupa eveniment. Despre divort dupa nunta au scris cei de la Bright Side.

Rolul organizatorilor de astfel de evenimente nu este doar sa treaca printr-un cumul de situatii tensionate ori de-a dreptul comice. In ultimii ani, dupa ce au castigat experienta in acest sens, organizatorii ar putea dezvalui daca un cuplu poate avea parte de divort dupa nunta.

Este doar o chestiune de timp pana la separare, daca se intampla aceste lucruri, spun expertii in organizarea de nunti. Iata care sunt indiciile care arata ca o casnicie este sortita esecului.

Divort dupa nunta – Mireasa si mirele folosesc diminutive care pot fi umilitoare in public

Pe timpul desfasurarii evenimentului, organizatorii au observat si modul cum se alinta partenerii de cuplu. Potrivit acestora, dar si a psihologilor maritali, poreclele si apelativele de alint nu sunt intotdeauna benefice pentru o relatie de lunga durata. Mai ales daca avem de-a face cu: “grasule”, “pasarica”, “gogoasa”, “iepuras, soricel” – spuse lui -. Apelativele care pun partenerii intr-o lumina umilitoare pot duce, in timp, la destramarea relatiei. Scuza “ii spun asa, dar ii spun cu dragoste” nu indulceste cu nimic lucrurile.

Unul dintre parteneri ia decizii in secret

Uneori, desi toate detaliile desfasurari evenimentului sunt discutate, unul dintre parteneri strecoara cate o decizie luata de unul singur. Prefera sa nu stie celalalt si il pune in fata faptului implinit. Adesea, justifica gestul drept o surpriza pentru viitorul sot sau viitoarea partenera de viata.

Alteori, situatiile sunt si mai grave. De exemplu, unul dintre ei decide sa nu trimita invitatii unor cunostinte din partea partenerului.

Doar unul se implica in organizare

Expertii in organizarea nuntilor spun ca femeile sunt mai implicate in acest proces. Barbatii sunt usor indiferenti cand vine vorba despre culoarea huselor care imbraca scaunele, aroma tortului. Cand, insa, organizatorii au de-a face cu un singur partener pe toata durata planificarii nuntii si il cunosc pe celalalt abia la eveniment, lucrurile se complica. Situatia este ciudata inca de la inceput si risca sa se agraveze, iar casnicia sa duca la divort.

Iti recomand sa citesti si articolul despre 10 destinatii fabuloase pentru o nunta sau o luna de miere ca-n filme.

Foto: Unsplash

Comentarii