Lavinia Maria a slabit 37 de kilograme cu dieta Rina 90: ce motivatie a avut si cum a reusit

2866
Dieta Rina 90 - o dieta care iti schimba viata pentru totdeauna

Uneori, viata bate filmul… si kilogramele in plus. Iti prezint in cele ce urmeaza o poveste reala care m-a inspirat, despre mama unei fetite superbe, care a reusit sa slabeasca de la 117 kilograme la 80 de kilograme. Cu dieta Rina 90, cu rabdare, cu ambitie, cu sprijin neintrerupt din partea familiei si a prietenilor, Lavinia a „topit” zeci de kilograme. De departe, cea mai puternica motivatie sa invinga in lupta cu excesul de grasime a fost si este iubirea de mama. Poate parea un cliseu. Nu este! Nu cand in joc sunt 37 de kilograme!

Mi-am dorit mult sa slabesc dupa nasterea celui de-al doilea copil. Am cautat diete prietenoase, am intrebat in stanga si in dreapta, am studiat impactul dietei asupra organismului si apoi m-am alaturat unui grup virtual de oameni, care se “asezau” la masa, la pranz si la cina, si isi scriau mesaje de sustinere din toate colturile lumii. Dieta Rina 90 i-a unit, i-a ajutat sa slabeasca si, cel mai important, i-a ajutat sa-si recastige increderea in ei, le-a redat sanatatea si tineretea. “Am locuit” in aceasta casa virtuala cateva luni si am simtit pe propria piele si in propria minte ce inseamna sa fii prizonierul kilogramelor si care este gustul victoriei. La final, cand m-am uitat in oglinda si am vazut ca zambeam nu doar cu chipul, ci cu intreg sufletul, am desemnat un castigator: F. Lavinia Maria (39 de ani).

inapoi

1. Se implica si in lupta altora cu kilogramele

Aceasta femeie merita o atentie deosebita, fiind nu doar un adevarat exemplu de urmat, ci si un supraveghetor neobosit al celor aflati la inceput drum. Lavinia le verifica meniurile si le ofera indicatii, astfel incat mesele de pranz si cina sa fie consistente si sa duca la pierderea in greutate.

Vreme de cateva saptamani, am crezut ca Lavinia este recompensata financiar pentru activitatea ei intensa in grupul de sustinere. Partial adevarat. Era recompensata, dar cu satisfactii uriase cand vedea poze cu femei fericite in pielea lor, care nu conteneau sa multumeasca si sa fie recunoscatoare pentru suport.

inapoi

Comentarii