Destinatii de vacanta perfecte pentru sezonul rece. Unde pleci la inceputul lui 2019

252
Destinatii de vacanta perfecte pentru sezonul rece

Cum pot iubitorii de calatorii sa inceapa anul cu succes, daca nu cautand destinatii pentru urmatoarea vacanta? Avem pentru tine cateva sugestii de destinatii de vacanta perfecte pentru sezonul rece, asa ca nu ar trebui sa stai prea mult pe ganduri. In plus, acum poti sa gasesti bilete de avion la preturi bune.

Cu siguranta iti surade ideea de a lasa putin in urma temperaturile scazute si sa iti rasfeti corpul cu unele mai blande. Nu mai „frunzari” filele de Google fiindca am gasit cateva destinatii de vacanta perfecte pentru sezonul rece. Iti spunem de la inceput ca iti va fi greu sa alegi doar un loc.

Destinatii de vacanta perfecte pentru sezonul rece

Monotonia si melancolia pe care ni le imprima luna ianuarie vor deveni doar o amintire pentru tine. Nu vei avea timp sa le simti fiindca te asteapta o vacanta pe cinste in unul dintre locurile de mai jos.

inapoi

1. Atena, Grecia

O calatorie in Atena, una dintre cele mai impresionante capitale europene, nu iti va da deloc bugetul peste cap fiindca, daca esti bine organizat, vei gasi bilete de avion low cost si cazari decente. In ceea ce priveste obiectivele turistice, nu rata Panthenon-ul, Templul Zeitei Atena si Templul lui Poseidon, pe care le poti vedea in aceeasi zi deoarece se afla unul langa celalalt. Nici templul lui Hefaistos, zeul prelucrarii metalelor, al meseriei si al focului, nu ar trebui sa iti lipseasca de pe lista must see. Te va incanta si o plimbare prin Gradina Nationala a Atenei, un parc incredibil cu vegetatie exotica.

Daca tot vizitezi Acropole, plimba-te putin si prin cartierul Plaka, cunoscut si sub denumirea de Cartierul Zeilor. Te va intampina cu taverne cu aspect vesel, impodobite cu flori frumos colorate. Daca ai mai multe zile la dispozitie, ti-ar placea sa descoperi si comorile din Muzeul National de Arheologie si Muzeul instrumentelor muzicale grecesti.

inapoi

Comentarii