Destinatii de vacanta cu preturi mici. Te vei intoarce cu banii in portofel!

243
Destinatii de vacanta cu preturi mici

Dorinta de a calatori este de multe ori sufocata de un buget restrans, mai ales daca nu cunosti destinatii de vacanta cu preturi mici. Nu iti vei goli contul si nici nu iti vei face datorii daca bifezi pe lista ta locurile propuse in aceasta galerie.

Agentiile de turism si companiile aeriene se intrec in ultima perioada in oferte care mai de care mai tentante, asa ca ar fi pacat sa nu profiti de ele. Daca mai castigi si la un concurs ce iti ofera un cod de reducere ori primesti un voucher, te poti considera chiar norocoasa.

Ti-am pregatit mai jos o lista de destinatii de vacanta cu preturi mici, care te va ajuta sa te intorci cu bani in portofel. Poate ca suspini dupa New York, Hawaii ori Thailanda, dar nu te vor dezamagi nici aceste destinatii din Europa. Pe site-ul independent.co.uk am gasit cateva sugestii perfecte pentru un weekend.

Destinatii de vacanta cu preturi mici: locuri din Europa de care te vei indragosti

Pe langa urmatoarele trei orase din Europa prezentate in galerie, iti mai recomandam sa treci pe lista de destinatii de vacanta cu preturi mici: Belgrad (Serbia), Berlin (Germania), Lisabona (Portugalia) si Praga (Cehia).

inapoi

1. Roma, Italia – 1.500 de lei

View this post on Instagram

The Roman Forum was once Ancient Rome's district of basilicas, public spaces, and temples, that made up the Roman Empire's political, commercial, and social center. It is located in a valley between Capitoline and Palatine Hills. When the Roman Empire fell, the Forum did as well. Much of its stone and marble was removed and reused elsewhere. It was used as pastureland in the Middle Ages, and in the 1800s excavations began, which continue even today. The Roman Forum is world famous and a popular tourist destination because it was the forum in Ancient Rome that held the Senate House, making it the most important. The Roman Forum's size was 170 meters by 250 meters. Some of the most famous ruins in the Roman Forum include the Temple of Vesta, the Temple of Saturn, the Arch of Titus, the Rostra, the Temple of Castor and Pollux, and the Curia, the Senate House. This is truly an exciting spot in Rome you wouldn’t want to miss! I’d love to help you plan your trip to Rome so be sure to pick up the phone and call me or send me an email when you’re ready to start planning. #rome #visitrome #visititaly #romelife #romecity #rometown #vacationplanning #wheninrome #rometravel #romanforum #Recharge #Reconnect #Relax #Family #Friends #Romance #ShareYourMoments #TravelTheWorld #BeatBurnout #DrsLife #DocLifestyle #Doctor #DoctorsWife #MedLife #MedicalFamily

A post shared by Gayle Smith (@prescriptiontravel) on

Poate ca nu iti vine sa crezi, dar frumosul oras Roma, bijuteria Italiei, chiar se afla pe lista destinatiilor de vacanta cu preturi mici. Secretul este sa nu te cazezi chiar la un hotel din centrul orasului, ci sa alegi unul de pe stradutele putin mai indepartate. Spre exemplu, poti sa gasesti un hotel de trei stele cu camera matrimoniala la un pret de 600 – 700 lei pe doua nopti. Cum suma respectiva se va imparti la doua persoane, nu vei simti ca faci o cheltuiala atat de mare.

Investeste intr-un card de calatorie valabil 48 de ore si vei putea admira frumusetea Romei la un pret de 60 lei. Nu poti sa tai de pe lista nici transportul de la aeroport la cazare si invers. Dar nici in acest caz nu ar trebui sa cheltui mai mult de 40 – 50 lei. Pe mancare nu vei cheltui chiar atat de mult pe cat iti imaginezi pentru ca diferenta nu este mare fata de Bucuresti. La o masa de doua persoane, cu cateva feluri de mancare si o sticla de vin, se pot cheltui in jur de 250 de lei. Dar vestea buna este ca poti servi si preparate street food, cum ar fi delicioasa pizza, care nu costa mai mult de 10 lei o felie.

In caz ca nu iti mai raman prea multi bani pentru vizitarea obiectivelor, nu te ingrijora pentru ca in Roma te poti bucura de multe locuri gratis: Basilica San Pietro, Pantheon, Fontana di Trevi. In plus, vei putea sa admiri la tot pasul piete si biserici interesante, ce abunda in povesti istorice.

inapoi

Comentarii