David Maruta: imagini din prima zi de scoala. Ce ii transmit Andra si Catalin

4071
David Maruta

Prima zi de scoala este mereu una incarcata de emotii, indiferent ce clasa incepi. Toate aceste trairi le-a avut astazi si David Maruta. Descopera ce mesaje i-au transmis Andra si Catalin!

„Prima zi de scoala nu se uita niciodata! Ca mama, pot sa va spun ca nu ai cum sa nu fi emotionata! David nu o sa uite niciodata aceasta zi, dar nici eu…“, spunea Andra anul trecut, cand David a inceput clasa pregatitoare.

Prin aceleasi emotii trece familia Maruta si in acest an, mai ales ca acum David intra in clasa I, iar numarul materiilor devine mai mare. Am tras cu ochiul si ti-l prezentam pe David Maruta in prima zi de scoala.

David este nerabdator sa se intalneasca cu colegii

Zambitori si cu un buchet de flori in mana, asa au pornit astazi spre scoala Catalin si David Maruta. Desi se spune ca elevii sunt cei care resimt din plin emotiile specifice fiecarui inceput de drum, respectiv de an scolar, din imagine ne dam seama ca si indragitul prezentator TV este incercat de astfel de trairi. Nici Andra nu s-a lasat mai prejos si i-a urat lui David multa bafta in noul an scolar: „Sa ai bafta, iubirea mea! Clasa intai! Prima zi de scoala!“.

Catalin, mandru de baiatul lui

Pregatirile pentru noul an scolar au inceput pentru David Maruta cu mult inainte de a suna clopotelul. Catalin si Andra au cumparat din timp rechizitele necesare si i-au explicat ca inceperea clasei I presupune si unele schimbari, precum sistemul de notare si numarul mai mare de materii. Nu in ultimul rand, Catalin si David au mers inainte pe la frizerie, tocmai ca inceputul anului scolar sa ii prinda cu temele facute.

Catalin a publicat zilele trecute o imagine in Social Media in care se uita mandru la David, poza insotita de mesajul „Pregatiti de scoala!“. Si noi ii uram lui David Maruta mult succes in noul an scolar!

Descopera si cum puteti castiga invitatii la concertul Traditional de la Sala Palatului.

Foto: Facebook

Comentarii