Cum se poarta pantalonii cu vipusca. 6 combinatii cu care vei face furori

684
pantaloni cu vipusca

I-ai vazut atat de des in rafturile si in vitrinele magazinelor incat nu ai cum sa nu te intrebi cum se poarta pantalonii cu vipusca. Sunt invaluiti intr-o nota usoara eleganta, dar acele dungi laterale contrastante le confera si un aer sporty. In ce outfituri ai putea sa ii integrezi cu succes? Decizii, decizii…

Pantalonii cu vipusca au luat cu asalt moda strazii in ultimele sezoane, asa ca ar fi pacat sa nu ai si tu o pereche in garderoba ta. Daca simteai ca ai nevoie de un suflu de prospetime pentru a alunga monotonia vestimentara, aceasta piesa reprezinta cheia spre succes.

In magazine gasesti o multime de modele, asa ca vei avea de unde sa alegi unul care sa se plieze pe gusturile tale. Dar provocarea ramane in continuare – cum se poarta pantalonii cu vipusca? Am tras cu ochiul pe street style si am gasit cateva combinatii vestimentare usor de obtinut, dar cu ajutorul carora vei face senzatie in multime.

Cum se poarta pantalonii cu vipusca: alege stilul potrivit

inapoi

1. Pantaloni cu vipusca + pulover pufos

Cele mai interesante combinatii vestimentare sunt cele la care nu te-ai fi gandit de obicei. Asadar, vei face o „echipa“ buna daca vei purta o pereche de pantaloni cu vipusca cu un pulover pufos. Pantofii stiletto si un plic elegant intregesc cu stil acest peisaj fashion.

inapoi

Comentarii