Cum sa-ti organizezi spatiul din casa: tips-uri pentru un decor aerisit

120

Indiferent ca te bucuri des de vizita musafirilor sau stai mai mult singur in apartamentul tau, aici e spatiul unde linistea si ordinea te imbie sa te relaxezi. Iata cum sa-ti organizezi spatiul din casa astfel incat sa obtii un decor cat mai aerisit.

Baile trebuie sa arate impecabil
shutterstock_104014859
Realizeaza din baia ta un spatiu destinat relaxarii! Mai intai de toate, aloca-ti un pic de timp pentru a face ordine si curatenie. Daca dispui de un dulapior plin cu cosmetice si accesorii si au ajuns imprastiate peste tot, atunci organizeaza-le in recipiente de sticla, pahare speciale de plastic sau cutii. Periutele de dinti pune-le intr-un pahar, agrafele in cutiute transparente pentru a le gasi mai repede si cosmeticele pe o etajera, la indemana. Arunca-le pe cele care nu le mai folosesti si pastreaza doar ce crezi ca vei mai folosi.

Organizare totala in dormitor
shutterstock_362198879
Daca revistele, documentele de tot felul si cartile stau imprastiate in toata camera, atunci e cazul sa le organizezi un pic. Le vei gasi mai repede daca le vei organiza pe toate in cutii de pantofi. Lipeste pe acestea si cate o eticheta ca sa stii ce contine fiecare. De asemenea, tot pentru un decor aerisit acopera patul cu o cuvertura care sa se asorteze cu perdeaua sau draperia din dormitor.

Mai mult loc in bucatarie
shutterstock_156380354
Dispui de o bucatarie mica? Depoziteaza aici numai lucrurile de care ai strict nevoie. Pune in dulapurile din bucatarie doar acele oale, platouri, farfurii, cani si castroane pe care le folosesti frecvent. Canile le poti agata cu ajutorul suporturilor speciale de dulapurile suspendate din bucatarie. Daca nu ai destul loc liber in dulap atunci depoziteaza ce ti-a ramas in cutii de carton pe care le poti decora cu bucati multicolore de material. Politele din lemn sau plastic pot fi si ele de mare ajutor pentru depozitarea borcanelor cu condimente, zahar, faina s.a.

Comentarii