Cum sa-ti decorezi biroul intr-un mod creativ

230

Biroul de studiu de acasa sau cel de la serviciu devine un loc mai placut daca-i oferi accentele personalitatii tale. Acesta poate emana caldura si poate fi mai primitor daca tii cont urmatoarele sugestii usor de pus in practica.

Plantele iti invioreaza atmosfera

shutterstock_374322985Credit foto: shutterstock.com

Oricat de banal ti s-ar parea, un mic ghiveci cu o planta iti poate distrage placut atentia in momentele de relaxare. Opteaza pentru soiuri nepretentiose. Cactusii, de pilda, rezista cel mai bine. Daca totusi preferi o planta cu frunze ample, atunci opteaza pentru o yucca sau Crinul pacii.

Tablouri cu citate inspirationale 

the muse com

Credit foto: muse.com

La moda de cativa ani, tablourile cu citate inspirationale aduc o nota de originalitate biroului tau. Opteaza pentru un motto motivant sau unul care sa le dezvaluie vizitatorilor tai un pic din personalitatea ta.

Polite pentru depozitarea decoratiunilor si cartilor
ikea-hemnes-desk

Credit foto: thefashionistasdiary.com

Vrei sa ai la-ndemana carti, creioane, pixuri, dosare sau alte lucruri de care ai nevoie frecvent? Nu-ti aglomera masa de lucru. Monteaza-ti deasupra biroului cateva polite de lemn. Te vor ajuta sa-ti organizezi mai eficient spatiul de la birou.

Biroul cu amintiri

birou 2

Credit foto: hobby lobby 2014

Daca esti o fire mai nostalgica, ai multe amintiri legate de cei dragi, atunci fotografiile cu ei ar putea deveni cele mai importante elemente decorative de la birou. Le poti agata de snururi  sau le poti lipi de mici panouri improvizate din polistiren. De asemenea, poti opta pentru o culoare dominanta care sa te inspire si sa te energizeze in orele de lucru.

 

Comentarii