Cum sa ai o coafura perfecta. Trucuri de la hairstylist-ul Andrei

1359

Nu trece zi in care Andra sa nu straluceasca in lumina reflectoarelor. Pe langa machiajul profesional de care se bucura de fiecare data, Andra dispune si de un hairstyling pe masura. Specialista noastra Alexandra Preda ne destainuie care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmam atunci cand dorim sa obtinem o coafura perfecta.

Aplica un produs care sa ofere densitate firului de par

”Pe Andra o coafez aplicand spray-ul L’oreal Constructor. Acesta ajuta la intarirea firului de par si la cresterea rezistentei coafurii, mai ales ca ea are un par fin si moale”, a explicat hairstylist-ul Alexandra Preda.

Foloseste un fixativ cu o textura lejera

Mai departe, stilista ne explica ce trebuie sa folosim pentru modelare si definire. “Dupa realizarea coafurii aplic spray-ul L’oreal infinium. Produsul fixeaza lejer coafura oferind naturalete parului.”

Hidratarea si hranirea, doi pasi importanti

Andra are foarte multa grija de parul ei. Saptamanal isi face tratamente de ingrijire astfel incat parul ei sa fie tot timpul sanatos.

“Ceea ce i-am recomandat Andrei si va recomand si voua este acea pauza de la orice coafat. Adica acea saptamana doar de hidratare, in care sa aplici masti. Parul chiar are nevoie sa respire. Apoi, pentru hidratare si hranire se poate folosi orice tip de ulei este destinat ingrijirii podoabei capilare.”

Comentarii