Cum sa ai grija de parul subtire si lipsit de volum. Trucuri de la hairstylist-ul Andrei

140

Ai parul fin si rar? De fiecare data de cate ori incerci sa-l aranjezi se electrizeaza si volumul ii lipseste cu desavarsire? Exista solutii pentru toate acestea! Iata cum sa-ti ingrijesti parul moale si lipsit de viata. Solutiile vin chiar de la hairstylist-ul Andrei, Alexandra Preda.

shutterstock_580189900

„Este adevarat ca parul fin si rar necesita o ingrijire mai atenta. De aceea, este foarte important ca el sa fie ingrijit cu produse specifice lui. Recomand gamele de buna calitate care ajuta la o coafare mai usoara, care sa dea parului volum si rezistenta. Un alt aspect de care trebuie sa tinem cont sunt produsele cu ajutorul carora ne vopsim parul. Ideal ar fi sa optam pentru gamele care nu contin amoniac si care hranesc parul, facandu-l mai rezistent”, recomanda hairstylist-ul Alexandra Preda.

shutterstock_89919097

Pe timpul verii, parul fin si rar trebuie hidratat cu masti, uleiuri si balsamuri speciale. Pentru coafura il ajuta foarte mult produsele pe baza de saruri, spune hairstylist-ul Alexandra Preda. „De asemenea, vara, parul trebuie tuns mai des pentru ca acesta are tendinta sa se despice mult mai rapid. Uscarea zilnica cu foenul sau folosirea placii de intins
parul sau ondulatorul nu sunt recomandate pentru ca pot deteriora foarte usor parul fin si moale.”

shutterstock_534963793

 

Comentarii