Cum il sustin colegii pe Florin Busuioc. Ce mesaje ii transmit actorului

1326
cum il sustin colegii pe florin busuioc

Vestea ca indragitul prezentator al rubricii meteo de la Pro TV a suferit un infarct miocardic i-a intristat atat pe colegii lui, cat si pe telespectatori. Iata cum il sustin colegii pe Florin Busuioc!

Binecunoscutul prezentator care ne da zi de zi vesti despre starea vremii trece prin clipe dificile. Ieri seara, el a suferit un infarct miocardic, imediat dupa terminarea unei reprezentatii pe scena Filarmonicii din Craiova. Mesajele de incurajare si urarile de bine au aparut la scurt timp pe retelele de socializare din partea celor care il cunosc si indragesc. Iti spunem cum il sustin colegii pe Florin Busuioc!

Cum il sustin colegii pe Florin Busuioc. Ce mesaje ii transmit actorului

inapoi

1. Andra

Indragita solista si-a aratat sustinerea fata de colegul ei inca din prima parte a zilei. Andra a postat pe retelele de socializare mesajul: „Multa sanatate, draga Busu! Te asteptam inapoi pe ecran cu nerabdarea cu care asteptam sa vina iarasi primavara! Iti trimit cele mai bune ganduri, domn drag!“. Alaturi de mesaj, cantareata a pus si o imagine in care apare alaturi de Busu, realizata in urma cu cateva zile, atunci cand vedetele Pro TV s-au imbracat in straie populare pentru editia aniversara a trustului ce va avea loc la inceputul lunii decembrie.

inapoi

Comentarii