Cum a petrecut Lady Gaga dupa Gala Globurile de Aur 2019

903
Cum a petrecut Lady Gaga dup ce a castigat Globul de Aur

Castigatoarea unui Glob de Aur pentru cel mai bun cantec a fost deconspirata. Cum a petrecut Lady Gaga dupa festivitatea de premiere ne-a aratat chiar logodnicul ei, Christian Carino.

Pe un cont de socializare, Christian Carino a postat o fotografie in care toti admiratorii artistei pot vedea cum a petrecut Lady Gaga dupa Globurile de Aur. Multi dintre fani au declarat in Social Media ca aceasta ipostaza ii fac sa o indrageasca si mai mult.

In piesele sale, Lady Gaga se lauda ca stie sa petreaca. Cu toate acestea, dupa noaptea importanta de la Globurile de Aur 2019, artista a preferat confortul sau de acasa. Ascunsa in asternuturi, cu un bol aproape gol in care au fost cereale colorate cu fructe si cutia lor langa ea, Lady Gaga isi tine trofeul castigat aproape. Pare ca de atat a avut nevoie dupa ce a bifat un succes de un asa calibru: de un pat cald si primitor, un castron cu cereale si statueta de aur. Toate acestea au fost surprinse de Christian intr-o fotografie care spune multe despre artista.

Poza editata in alb-negru este insotita de mesajul “What a rage” – “ce furie”. Acoperindu-si privirea, parca simtindu-se vinovata si descoperita, Lady Gaga ii rasplateste pe admiratori cu un zambet onest si fermecator.

Cum a petrecut Lady Gaga cu premiul langa ea

Cu Globul de Aur pentru cel mai bun cantec, Shallow, din filmul A Star Is Born, dupa un rasfat cu cereale, Lady Gaga s-a lasat fotografiata. Acest cadru ar putea sa explice declaratia ei de la eveniment: “Mananca ce doresti! Fa ce vrei! Fii cine esti! Nu te infometa! Traieste-ti viata!”.

Aceste sfaturi esentiale de viata sunt oferite de artista in conditiile in care excentrica Lady Gaga a avut mereu probleme cu kilogramele in plus. Dietele drastice urmate pur si simplu au dus-o in pragul colapsului.

In urma cu zece ani, Lady Gaga a fost spitalizata nu mai putin de sase ori. Corpul ii ceda mai ales dupa turnee. Pe durata lor, artista consuma cantitati mari de dulciuri si produse de fast-food, apoi se infometa.

Citeste si ce coafuri glam a purtat Andra, ca sa iti fie inspiratie pentru petrecerile de inceput de an.

Foto: Instagram

Comentarii