Culori recomandate pentru camera copilului: calmeaza si stimuleaza concentrarea

120
Culori recomandate pentru camera copilului

Nuanta predominanta in dormitorul micutului tau nu trebuie aleasa la intamplare. Exista anumite culori recomandate pentru camera copilului fiindca aduc o multime de beneficii. Specialistii spun ca unele dintre acestea il calmeaza, il ajuta sa doarma mai bine, ii stimuleaza creativitatea si sustin concentrarea, exact ce are nevoie un nazdravan plin de energie.

Alege culorile recomandate pentru camera copilului in functie de caracteristicile pe care le au acestea si de nevoile pe care le are el. Bineinteles, daca observi ca nu ii place o anumita nuanta, tine cont de parerea lui fiindca el trebuie sa se bucure cel mai mult de modul in care ii amenajezi camera.

Culori recomandate pentru camera copilului

Descopera in galeria de mai jos cateva recomandari cromatice indicate pentru camera copilului. Am aflat cateva informatii pretioase de pe easy-feng-shui.com si vi le impartasim si voua.

inapoi

1. Albastrul calmeaza un copil hiperactiv

Culoarea albastru poate fi alegerea ideala pentru tine daca cel mic are tot timpul energie si culcatul lui este o adevarata provocare. Efectul pe care il are este unul relaxant si il va ajuta sa se linisteasca si sa se concentreze mai bine asupra activitatilor pe care le are de bifat pe lista lui.

inapoi

Comentarii