5 culori de haine care te fac sa pari mai tanara. Trucuri pentru tinute stylish

863
culori de haine

Croiul pieselor vestimentare nu este singurul criteriu care conteaza in obtinerea unui look de invidiat, ci si nuanta lor. Spre exemplu, stiai ca exista culori de haine care te fac sa pari instant mai tanara? Expertii de la whowhatwear.co.uk stiu cateva nuante care iti vor flata aspectul fizic de fiecare data cand vei purta astfel de item-uri.

Daca nu ai urmatoarele culori in garderoba ta, ai un motiv bun sa pleci la shopping cat mai curand. Te avertizam ca vei fi nevoita sa renunti poate chiar la culorile tale preferate in favoarea celor recomandate de specialisti in galeria de mai jos.

Culori de haine cu efect de… „lifting“

inapoi

1. Turcoaz

Turcoazul este una dintre acele nuante care complimenteaza orice ton de piele. Le avantajeaza in special pe femeile care au parul blond si pielea deschisa la culoare, insa nici celelalte nu se vor simti puse in umbra atunci cand vor purta o haina turcoaz. Aceasta culoare exotica ofera o stralucire aparte pielii si ochilor, asa ca vei parea instant ca esti mai tanara cu cativa ani, fara sa faci un efort in acest sens.

inapoi

Comentarii