Culori care fac camera mai mare. Alternative pentru alb din care poti alege

495
Culori care fac camera mai mare

Zilele reci ne tin in case, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne resemnam, sa ne simtim captive intr-un spatiu modest. Avem la indemana trucuri utile de la specialistii in design interior. Descopera mai multe culori care fac camera mai mare!

Recunoastem ca initial ne-am gandit la alb, insa wellandgood.com ne-a aratat ca exista si alte culori care fac camera mai mare. Trebuie doar sa indraznesti sa vopsesti peretii si in alte culori. Rezerva ceva timp pentru schimbare, hotaraste-te asupra nuantelor cu care rezonezi si gaseste resurse materiale.

„Lumina si culorile deschise maresc vizual camera. De fapt, acestea fac ca spatiul de locuit sa fie reflectorizant, maximizand efectul oricarei surse de lumina naturala din incapere“, spune designerul de interioare Abbe Fenimore. Iata ce propuneri are Fenimore pe acest subiect!

Culori care fac camera mai mare – 4 nuante pentru o casa spatioasa

inapoi

1. Gri

View this post on Instagram

I’m BAAAACK 👯‍♀️😀 I had THE most Amazing time with my beautiful hens in Brighton! I’m now sat on my sofa debating a 30 min timer clean whilst staring at my HUGE beautiful personalised balloon from @binkyboodesigns ! I absolutely love supporting smaller businesses because they definitely hold the most love 💗 Have a wonderful day everyone and I’m thinking of going live later today 🙊😘 #mrshinchmademedoit #binkyboodesigns #mrshinchhome #loungeideas #greydecor #decoration #lounge #balloons #newbuildjourney #newbuild #greylounge #mydfs #cleaningtips #greyhome #greyhomedecor #homedecor #interiordecor #interior #homedesign #interior125 #photography #homestyling #beautifulhomes #homecleaning #cleaningtips #cleaninghighlights #cleaningblogger #mydfs

A post shared by Sophie Hinchliffe (@mrshinchhome) on

Tonurile de gri sunt esentiale pentru paleta coloristica ideala pentru vopsit pereti. Cand simti ca albul este prea puternic, iar culorile pastel sunt prea luminoase, griul este cel mai potrivit pentru casa ta. Nuantele de gri mai sterse pot face ca spatiul sa para mai mare, in care vei putea sa te relaxezi dupa o zi incarcata la serviciu.

inapoi

Comentarii