Tinute albe purtate de vedete la Critics’ Choice Awards. Plus lista cu castigatori!

409
Critics’ Choice Awards

Daca multe dintre vedete au purtat tinute negre la Globurile de Aur, la Critics’ Choice Awards au optat pentru outfit-uri in nuante opuse. Descopera care au fost cele mai frumoase tinute albe de la eveniment!

Dupa Globurile de Aur 2019, starurile si-au dat intalnire la urmatoarea gala din lumea filmului, Critics’ Choice Awards 2019. Cea de-a 24-a editia a evenimentului a avut loc duminica seara, in orasul american Santa Monica.

Cele mai multe premii le-a obtinut lungmetrajul „Roma“ (cea mai buna imagine si cel mai bun regizor – Alfonso Cuaron), cel mai bun actor a fost premiat Christian Bale („Vice“), iar pozitia de cea mai buna actrita a fost castigata in mod egal de Glenn Close („The Wife“) si de Lady Gaga („A Star Is Born“). Distinctia pentru cel mai bun film de actiune a fost castigata de „Mission: Impossible – Fallout“, cea mai buna comedie a fost „Crazy Rich Asians“, iar cel mai bun film Sci-Fi/horror – „A Quiet Place“.

De data acesta, cele mai multe priviri pe covorul albastru le-au atras vedetele care au ales sa poarte tinute albe, iar asta pentru ca au stralucit la propriu, potrivit popsugar.co.uk.

Tinute albe de la Critics’ Choice Awards care ne-au cucerit

inapoi

1. Lady Gaga

De pe lista cu cele mai spectaculoase tinute albe de la Critics’ Choice Awards 2019 nu a lipsit cunoscuta solista/actrita. Ea a purtat o rochie mininalista semnata Clavin Klein ce i s-a potrivit de minune.

inapoi

Comentarii