Prima editie de Confruntari la Vocea Romaniei: cine merge mai departe din echipa Andrei

1257
Confruntari la Vocea Romaniei

Prima seara de confruntari la Vocea Romaniei a fost una cu multa incarcatura emotionala atat pentru concurenti, cat si pentru antrenori. Iata ce concurenti merg mai departe in ringul vocilor din echipa Andrei. 

Dupa finalizarea etapei de auditii pe nevazute, antrenorii au trecut la urmatoarea etapa. Ei au ales cate doi sau trei concurenti din echipele lor, le-au propus melodii care sa li se potriveasca si care sa le evidentieze talentul muzical, dar si calitatile artistice. Multe au fost surprizele din prima seara de confruntari la Vocea Romaniei de la Pro Tv.

Confruntari la Vocea Romaniei: ce concurenti s-au duelat din echipa Andrei

Fiecare decizie a fost grea, fiecare voce a contat, iar emotiile au existat atat in tabara antrenorilor, cat si a concurentilor. Din echipa de voci puternice, cu un timbru aparte, antrenorul Andra i-a ales pe Florian Popa si pe Renate Grad pentru duelul din prima seara a confruntarilor la Vocea Romaniei. In editiile de blind-uri, Florian a cucerit-o pe Andra cu interpretarea fara de cusur a piesei „Tu esti primavara mea“, in timp ce Renate a ridicat toti cei patru antrenori in picioare dupa ce a cantat „I will always love you“.

Renate Grad si Florian Popa

Cei doi au interpretat piesa In lipsa ta, a cantaretei Jo, si au dat tot ce au avut mai bun pe scena. Un rol dificil l-a avut indragita solista cand a ales ca doar unul dintre cei doi concurenti talentati sa mearga mai departe in cursa muzicala. In echipa Andrei a ramas Renate, iar Florian a fost eliminat.

Prima editie de dueluri a show-ului muzical a insemnat si o explozie de energie de entuziasm pe scena din partea concurentilor din cele patru echipe.

Lupta concurentilor pentru un loc in etapa know-out-urilor a ajuns si in randul antrenorilor, care au avut gusturi diferite si discutii in contradictoriu cand a venit vorba despre performantele vocale ale participantilor. Un astfel de moment a fost si cel in care spiritele s-au incins, iar Tudor i-a spus lui Smiley: „Ai devenit atat de critic in ultima perioada, nu se mai poate asa“.

Acum, ca ai citit despre primele dueluri din echipa Andrei, descopera mai multe despre momentul emotionant de la Vocea Romaniei: Andra a facut un duet exceptional cu un concurent.

Foto: Pro Tv

Comentarii