Cine sunt concurentii din echipa Andrei si ce jurati au incalcat regulile la Vocea Romaniei!

2266
concurentii din echipa Andrei

Editiile de auditii pe nevazute au luat sfarsit in aceasta vineri, ocazie cu care fiecare antrenor si-a completat numarul de concurenti alaturi de care merge spre marele trofeu. Noi iti spunem cine sunt concurentii din echipa Andrei, acele voci bune ce vor fi indrumate de solista spre finala.

Fiecare seara de vineri inseamna muzica de calitate, voci puternice, cu un timbru aparte, surprize si emotii traite din plin, toate acestea la emisiunea Vocea Romaniei de la Pro Tv. Descopera cine sunt concurentii din echipa Andrei!

Cine sunt cei concurentii din echipa Andrei: 14 voci cu un timbru special

Echipa Andrei este completa dupa cele opt runde de auditii pe nevazute. Indragita solista si-a intors scaunul de antrenor de fiecare data cand o voce puternica si cu un timbru aparte i-a atras atentia. Mai mult, ea a luptat cu toate armele atunci si-a dorit ca un concurent talentat sa faca parte din echipa ei. Concurentii din echipa Andrei sunt: Maria Udrea, Izabela Barbu, Cristina Budeanu, Silvia Preda, Sara Chiavegato, Claudia Popina, Claudia Negrut, Diana Strat, Nicoleta Oancea, Renate Grad, Mihai Turbatu, Elena Hasna si Coca Celine.

Florian Popa

Cel de-al 14-lea concurent care a completat echipa antrenorului dupa seara de vineri a fost Florian Popa, cel a carui interpretare a emotionat-o pe indragita cantareata.

Premiera in ultima runda de auditii pe nevazute

Ultima seara de auditii pe nevazute a fost si cea care a oferit publicul din sala si din fata ecranelor TV o premiera. Concurentii au facut totul pentru a impresiona, iar antrenorii au luptat cu toate armele si au incalcat regulile jocului pentru cele mai bune voci. „Eu o iubesc foarte mult pe Andra, dar sunt gata sa ma bat!“, a spus Irina Rimes cand cele doua antrenoare au inceput lupta pentru un concurent cu un timbru vocal aparte.

Antrenorul Andra si antrenorul Irina au inceput sa cante impreuna cu el pe scena melodiile „Oameni“ si „Copacul“, iar Tudor a intervenit si impreuna au facut ca momentul sa fie unul memorabil.

De asemenea, a aparut un schimb de replici intre jurati, mai ales ca Smiley s-a intors pentru o concurenta, desi avea deja echipa completa. Iar Geanina Militaru, cea pentru care a facut o exceptie de la regula, a vrut sa mearga chiar in echipa lui. Tudor a spus ca nu e corect ce se intampla, iar Andra si Irina l-au sustinut. „Nu a fost neaparat cinstit, dar a fost un moment dragut”, a concluzionat Irina Rimes.

Dupa editia de aseara a competitiei muzicale, Smiley si Tudor merg in runda Confruntarilor cu cate 15 concurenti, cu unul mai mult decat colegele lor, Andra si Irina. Vineri seara, chiar daca aveau cate 14 voci in echipa, antrenorii nu au rezistat atunci cand au auzit doua participante cu timbre vocale uimitoare si si-au intors scaunele pentru ele. A fost o editie plina de energie, de momente care au ridicat publicul in picioare si de decizii surprinzatoare.

Acum, ca ai citit despre concurentii din echipa Andrei de la Vocea Romaniei, descopera si articolul despre o calatorie de suflet in orasul Targu-Jiu dupa 10 ani de la casatorie.

Foto: Pro Tv

Comentarii