De ce sunt mai dura cu concurentii de la Vocea Romaniei

1174
Concurentii de la Vocea Romaniei

Dragii mei, vreau sa va marturisesc ca, in ultimele saptamani, cat am muncit intens cu echipa mea de concurenti de la Vocea Romaniei, am avut parte de o adevarata provocare. Am luptat pentru concurenti si am adunat in echipa mea super voci. Talentul conteaza foarte mult, dar daca nu muncesti suficient sau nu te poti adapta, poti sa iesi din competitie, lasand loc altora mai buni. Iata de ce sunt mai dura cu concurentii de la Vocea Romaniei!

Chiar daca am experienta ca jurat si antrenor la Vocea Romaniei Junior nu inseamna ca am stiut ce ma asteapta in aceasta super competitie. E o altfel de provocare, ba chiar m-am surprins facand alegeri care nu au fost pe placul tuturor. Unii m-au intrebat de ce sunt mai dura cu concurentii de la Vocea Romaniei? Este foarte simplu. Este un concurs, doar unul poate fi castigator. Eu am intrat in acest joc cu misiunea de a-l descoperi si pregati pe cel mai bun.

Am spus si in live-ul de acum cateva zile, pe care il gasiti atat pe pagina mea de Facebook, cat si pe cea a site-ul andraonline.ro, ca in aceasta competitie m-am lovit deja de mai multe situatii in care a trebuit sa iau decizii dure. Chiar daca m-a durut cand am hotarat sa ii aleg pe unii concurenti in favoarea altora, a trebuit sa ma gandesc ca rolul meu de antrenor este sa pregatesc si sa scot in fata cea mai buna voce din concurs. Asa ca am fost nevoita sa renunt la empatie, la simpatie, si sa iau decizii tinand cont de mai multe aspecte: timbrul vocal, capacitatea unui concurent de a canta mai multe stiluri muzicale, prezenta scenica si lista e foarte lunga. Am lasat profesionalismul sa se impuna in fata dorintei inimii de a-i tine pe toti concurentii in echipa mea. Asa cred eu ca pot sa ajut ca cea mai buna voce sa fie remarcata.

Sa imi tineti pumnii la battle-uri!

Am primit foarte multe mesaje care au ca subiect Vocea Romaniei. Dupa cum stiti, s-au terminat auditiile pe nevazute si suntem la battle-uri. Sper sa va sustineti preferatii, pentru ca eu cred ca am o super echipa, cu super voci, si va fi extrem de greu sa aleg cine sa mearga mai departe. Totul o sa depinda de cum isi depasesc limitele, de cat muncesc, de exercitiu, de talent. Da, chiar cred ca am in echipa voci care merita sa ajunga pana in finala, dar cand o sa inceapa live-urile, de acolo o sa fie menirea voastra sa decideti care dintre aceste voci este Vocea Romaniei.

Sper sa va placa momentele pe care le-am gandit impreuna cu echipa mea de antenoare pentru concurenti. Eu am trei persoane care ma ajuta, spre deosebire de ceilalti jurati. O am pe Dana Dorian, care este experta in a ajuta vocile sa evolueze, pe Loredana Cavajdan, care este compozitoare si profesor de voce, si pe Irina Tanase, care canta cu mine si, la fel, este o fata extrem de talentata. Toate si-au unit fortele ca momentele oferite de concurentii mei sa fie memorabile si le sunt recunoscatoare pentru daruirea lor!

De ce sunt mai dura cu concurentii de la Vocea Romaniei si ce imi doresc pentru ei

Ceea ce imi doresc eu sa fac pentru fiecare concurent la Vocea Romaniei este sa il ajut sa evolueze. Adica sa zica: „mai, am venit la Vocea Romaniei, si chiar daca (poate) am iesit din competitie la battle-uri, simt ca am invatat multe lucruri si am schimbat ceva in tehnica vocala fiind in echipa Andrei“.

Mi se spune ca sunt exigenta. Sunt asa pentru ca imi doresc interpretari de exceptie si simt ca vocile acestea au un potential urias, pentru ca simt ca am cu cine sa lucrez si pentru ca vreau sa scot concurentii din zona de confort. Daca in blinde-uri vocea lor m-a impresionat, clar trebuie sa evolueze si sa va cucereasca si pe voi in editiile ce urmeaza.

Sunt tare curioasa care voce vi se pare mai buna din echipa mea, asa ca sper ca o sa imi scrieti sa imi spuneti care sunt parerile voastre.

In caz ca ati pierdut prima editie de confruntari la Vocea Romaniei, iata cine merge mai departe in echipa mea!

Va multumesc pentru tot suportul din aceasta perioada. Nu uitati ca voi sunteti sursa mea de inspiratie si ca tot pentru voi incerc mereu sa fac lucruri minunate, care sa trezeasca emotie si bucurie.

Cu drag,

Andra

Comentarii