Concertele Andrei: unde va canta artista in acest weekend

285
Concertele Andrei

Pentru cei care nu si-au facut planul pentru acest sfarsit de saptamana sau care vor sa aiba parte de o experienta de neuitat alaturi de una dintre cele mai iubite artiste din Romania, concertele Andrei reprezinta ocazia excelenta de a se relaxa si de a fredona piesele celebre ale cantaretei.

De fiecare data cand urca pe scena, Andra are o stralucire aparte. Indiferent ca e vorba de Sala Palatului sau de un concert privat, placerea de a canta si de a transmite emotii si bucurie prin piesele sale este de-a dreptul contagioasa. E ca o invitatie intr-o lume unde muzica ne aduna pe toti laolalta si ne trezeste emotii pozitive, o modalitate de a mai uita de griji si de a savura timp liber de calitate.

Concertele Andrei in tara si peste hotare

Printre concertele Andrei din acest weekend este cel din Italia, unde artista ii asteapta atat pe romanii plecati peste hotare, care vor sa isi aline dorul de tara, cat si pe cei care vor sa asculte piese devenite celebre in timp record, cum este Sudamericana, care are aproape 10 milioane de vizualizari pe YouTube in doar doua saptamani de la lansare. Artista va concerta la Roma maine, 23 iunie, incepand cu ora 22:00, la DiscoClub Faraon – Fiumicino – Via Arsiero numarul 2.

Recital cu piese iubite din folclorul romanesc

De asemenea, a doua zi, cu ocazia Festivalului National „Sarbatoarea Iilor“, chiar de Sanziene, unul dintre cele mai frumoase concerte Andra va avea loc la Cezieni, judetul Olt, incepand cu ora 22:00, unde intrarea este libera. La eveniment participa si alti interpreti renumiti de muzica folclorica, intr-un proiect cultural dedicat Centenarului, desfasurat sub genericul „Romania 100“.

Un talent devenit carte de vizita

Andra are o cariera muzicala de 17 ani si a lansat pana acum 13 albume. Ea face parte din doua dintre cele mai iubite si mai urmarite formate de televiziune, Romanii au talent si Vocea Romaniei Junior. Este unul din cei mai urmariti artisti pe retelele de socializare, avand 3,48 milioane fani pe Facebook, peste 1 milion pe Instagram si 1.2 milioane de abonati pe YouTube.

Daca ti-a placut acest articol cu concertele Andrei, te poate interesa si: Andra invită românii la TRADIȚIONAL, la Sala Palatului, pe 30 septembrie

Foto: arhiva personala

Comentarii