Coafuri glam purtate de Andra: inspiratie pentru petrecerile de la inceput de an

1930
Coafuri glam purtate de Andra

Nu e de ajuns sa ai o voce buna ca sa ai o cariera de succes in industria muzicii. E important cum reusesti sa emotionezi publicul, dar si ce look ai, astfel incat cei care te asculta sa isi doreasca sa iti calce pe urme, sa se identifice cu tot mesajul pe care vrei sa il transmiti. Aceste coafuri glam purtate de Andra de-a lungul timpului sunt dovada ca artista nu lasa nimic la voia intamplarii si ca isi doreste mereu sa se reinventeze, ca sa fie pe placul publicului. 

Nu stii cum sa te coafezi ca sa atragi toate privirile? In 2019, ai ocazia sa iesi din zona de confort. Ti-am pregatit cateva imagini cu coafurile glam purtate de Andra si te invitam sa le folosesti ca sursa de inspiratie.

Idei de coafuri glam purtate de Andra de-a lungul timpului

inapoi

1. Parul prins in coc

Cunoscuta cantareata a ales sa poarte parul prins in coc de fiecare data cand a aparut in emisiunile de gala de la televizor sau a tinut un concert aparte, cum a fost si cel de colinde ce a avut loc in luna decembrie 2017, la Ateneul Roman. Am facut un colaj cu mai multe idei de coafuri glam purtate de Andra, tocmai pentru a o alege pe care care ti se potriveste cel mai bine.

inapoi

Comentarii