Tinute cu cizme peste genunchi. 8 combinatii vestimentare must try

813
cizme peste genunchi

Aceste modele de cizme peste genunchi ocupa in continuare un loc important in topul tendintelor fashion, asa ca poti sa investesti linistita in ele si in acest sezon. De ce sunt atat de iubite? Pentru ca sunt usor de asortat, te invaluie instant intr-un aer seducator si iti condimenteaza outfiturile.

Sunt o multime de combinatii stylish pe care le poti realiza cu ajutorul unor cizme peste genunchi, chiar daca la prima vedere pare ca iti vor provoca adevarate dileme. Vei observa pe parcurs ca nu te vei plictisi sa le integrezi in tinutele tale vestimentare construite de la o zi la alta.

Nu iti trece prin minte nicio idee de outfit interesanta? Inspira-te din urmatoarele combinatii si vei deveni o senzatie in curentul street style.

inapoi

1. Cizme peste genunchi + tinuta office

 

Greu de crezut ca poti sa porti o pereche de cizme peste genunchi intr-o tinuta office? Iata dovada ca se poate! Bineinteles, aceasta se aplica in cazul femeilor care lucreaza intr-un mediu mai permisiv. Daca esti mai indrazneata, combina un model de cizme peste genunchi rosii cu o rochie tip camasa si un sacou lung.

inapoi

Comentarii