Povesti de iarna si aventuri fantastice acum in cinematografe

94
cinematografe

Sfarsitul anului vine cu premiere spectaculoase si in cinematografe. Filmele lunii decembrie, pe care le poti viziona cu intreaga familie, ruleaza deja pe marele ecran sau vor avea in curand prima vizionare.

Nu rata „The Nutcracker and the Four Realms/Spargatorul de Nuci si Cele Patru Taramuri”, „Mary Poppins Returns/ Mary Poppins Revine”, „Marea bulgareala 2 – Supercursa saniutelor” si „Bumblebee”! Filmele lunii decembrie pe care le poti vedea in cinematografe ecranizeaza povesti fantastice despre optimism si despre cum binele invinge raul.

Ce productii ruleaza sau urmeaza sa apara in cinematografe

inapoi

1. The Nutcracker and the Four Realms – Spargatorul de Nuci si Cele Patru Taramuri

Productie marca Disney, „The Nutcracker and the Four Realms/Spargatorul de Nuci si Cele Patru Taramuri” spune povestea unei calatorii neasteptate pentru Clara, de-a lungul careia adolescenta terorizata de soareci descopera un cu totul alt Spargator de Nuci si o minunata Zana a Fondantelor. Clasica poveste a Spargatorului de Nuci – asociata cu sarbatorile de iarna – a fost scrisa in 1816 de E.T.A. Hoffmann, iar, in ultimii ani, a trecut prin nenumarate adaptari pentru cinematografe. In mega productia „The Nutcracker and the Four Realms/Spargatorul de Nuci si Cele Patru Taramuri” ii veti descoperi pe Keira Knightley in rolul Zanei Fondantelor, pe Mackenzie Foy in rolul Clarei, pe Helen Mirren in rolul Mamei Ginger si pe nimeni altul decat Morgan Freeman, ca excentricul nas Drosselmeyer. Filmul fantastic, despre o lume minunata plina de prieteni si dusmani, ruleaza deja la cinema si este disponibil in format 3D, 4DX, dublat si subtitrat.

inapoi

Comentarii