Cum a fost la avanpremiera „Christopher Robin si Winnie de Plus”

161
christopher robin si winnie de plus

Emotionantul film „Christopher Robin si Winnie de Plus”, distribuit de Forum Film Romania, a avut avanpremiera pe 1 august la Cinema City din AFI Cotroceni. Nu este un film special realizat pentru copii, asa cum ai putea crede initial, ci se adreseaza adultilor cu un indemn care invita la pretuirea lucrurilor frumoase din jur. Mai exact, filmul este un imbold ca sa te reintalnesti cu copilul din tine.

Il cunoastem la inceput pe copilul Christopher Robin, care este viteaz, fidel prietenilor, visator si cu chef de joaca, dar pe parcurs, la fel cum se intampla de multe ori si in viata, personajul principal se transforma intr-o persoana posaca. Dar prietenii lui din copilarie, gasca de animale de plus, alaturi de care a avut parte de o multime de aventuri in „Padurea de 100 de Acri”, nu il vor lasa sa fie acaparat complet de viata de adult. Vor reusi oare sa trezeasca la viata baietelul nazdravan ori misiunea lor va fi un esec? Va las pe voi sa descoperiti.

Lectii de viata importante din filmul Christopher Robin si Winnie de Plus

Winnie de Plus apare in viata lui Christopher Robin chiar atunci cand se simtea mai pierdut. Nu ii va fi usor prietenului iubitor de miere sa il faca sa inteleaga ca familia lui si prietenii sunt mai importanti decat un loc de munca unde trebuie sa isi multumeasca seful nesuferit.

Prietenii de plus, Winnie, Tigger, Eeyore si Piglet, apar apoi, rand pe rand, in viata lui Christopher Robin. Va fi un deliciu sa ii privesti si sa ii asculti, mai ales ca aventura lor nu se opreste in padurea in care traiau, ci se extinde in Londra, unde nu le va iesi „jocul cu somnicul”, cu atat mai putin cand lui Winnie ii este „fomica la burtica”.

Personajul Christopher Robin va intelege cat de multe lucruri frumoase a lasat in urma si cat de mult s-a schimbat de abia dupa ce va pasi din nou, prin usa fermecata, in padurea „Padurea de 100 de Acri”.

Filmul „Christopher Robin si Winnie de Plus”, in regia lui Marc Forster, va avea premiera in cinematografe pe 3 august. Printre starurile productiei ii regasim pe Hayley Atwell, Ewan McGregor, Toby Jones si Jim Cummings.

Foto: Cinemagia

Comentarii