Cele mai frumoase rochii rosii purtate de Andra: 7 modele de vis

21610
Cele mai frumoase rochii rosii purtate de Andra

Toate outfiturile pe care le-a purtat Andra de-a lungul timpului, la diferite ocazii speciale, au impresionat si au devenit o inspiratie pentru fani. Astazi iti prezentam cele mai frumoase rochii rosii purtate de Andra inca de la inceputurile carierei ei si pana in prezent.  

Stilul vestimentar al Andrei a inflorit treptat, trecand prin mai multe etape, pe masura ce a evoluat atat pe plan profesional, cat si pe plan personal. Cu siguranta artista cunoaste reteta unei tinute vestimentare fara cusur, stylish din cap pana in picioare. Bineinteles, de-a lungul timpului, a avut parte si de indrumarile profesionistilor in domeniul designului vestimentar, insa a contat mult si faptul ca artista si-a dorit sa isi reinterpreteze de fiecare data stilul vestimentar.

Iti prezentam in galeria de mai jos cele mai frumoase rochii rosii purtate de Andra. Speram ca tinutele ei festive sa te inspire cu ocazia sarbatorilor de iarna si nu numai.

Cele mai frumoase rochii rosii purtate de Andra

inapoi

1. Rochie rosie cu volan la bust

Una dintre cele mai frumoase rochii rosii purtate de Andra vreodata este vaporoasa, feminina si romantica. Modelul este lung, fara bretele, si prezinta volan in zona bustului. Centura aurie nu numai ca i-a completat de minune outfitul artistei, dar i-a pus si silueta in valoare. Pentru ca detaliile fac intotdeauna diferenta, nu-i asa?

inapoi

Comentarii