Cele mai frumoase plaje din Turcia: 6 destinatii de vis mai putin cunoscute

2040
cele mai frumoase plaje din turcia

Nisip fin, apa cristalina, munti acoperiti cu vegetatie deasa de paduri de pini, rasarituri si apusuri spectaculoase, toate sunt bifate de cele mai frumoase plaje din Turcia. Daca inca nu ai reusit sa treci aceasta destinatie pe lista ta de vacanta, atunci trebuie sa o adaugi pentru urmatorul concediu.

Alaturi de Bulgaria, Grecia si Italia, Turcia se numara printre cele mai iubite destinatii de vacanta in randul romanilor. Dar aerul oriental in care este invaluita va fi elementul care va face diferenta atunci cand vei sta in cumpana ca nu stii spre ce statiune sa te indrepti.

Iti oferim mai jos o lista cu cele mai frumoase plaje din Turcia, potrivit theculturetrip.com. Nu iti ramane decat sa savurezi descrierea si sa votezi, alaturi de iubitul romantic ori de prietenii tai, urmatoarea destinatie de vacanta.

inapoi

1. Kabak, printre cele mai frumoase plaje din Turcia

Daca esti o persoana boema si iubesti simplitatea si linistea naturii, atunci cu siguranta te vei simti in pielea ta in acest colt al lumii. In aceasta zona nu vei gasi prea multe baruri ori restaurante pe plaja, asa ca este indicat sa iti faci provizii dinainte. Pune in geanta de plaja tot ceea ce crezi ca ai nevoie atunci cand te rasfeti la soare.

inapoi

Comentarii