Cele mai frumoase plaje din Bulgaria: 9 destinatii pentru toate gusturile

4699
Cele mai frumoase plaje din Bulgaria

Litoralul bulgaresc se bucura de tot mai multa popularitate in randul romanilor care aleg sa isi petreaca vacantele la vecini. Daca esti si tu tentata sa mergi acolo in concediu, dar nu stii care sunt cele mai frumoase plaje din Bulgaria, am realizat o lista din care iti poti alege locul preferat.

O vacanta la mare in Bulgaria iti va lasa multe amintiri frumoase, astfel ca nu vei regreta ca ai ales sa iti cheltuiesti acolo bugetul destinat concediului. In cautarea celor mai frumoase plaje din Bulgaria, vei avea parte atat de locuri potrivite pentru familie, pentru cei care adora petrecerile ori pentru cei care vor sa se bucure de aerul aparte pe care il au zonele mai izolate si mai salbatice.

Cele mai frumoase plaje din Bulgaria: 9 locuri perfecte pentru iubitorii de soare

Te lasam sa descoperi mai jos care sunt cele mai frumoase plaje din Bulgaria, potrivit theculturetrip.com.

inapoi

1. Marina Dinevi

Marina Dinevi este un port de yahturi si un complex turistic din statiunea Sveti Vlas. Aceasta destinatie de vacanta are un aer aparte, rafinat, astfel ca este extrem de apreciata de oamenii bogati care vin aici pentru a se bucura de hotelurile de lux, centrele spa si restaurantele de cinci stele. Si nu in ultimul rand de plaja cu nisipuri fine, care a primit certificarea „Blue Flag” (Steagul Albastru). O astfel de plaja ofera turistilor conditii la cele mai inalte standarde.

inapoi

Comentarii