Cele mai frumoase orase din Europa de Est. Vei avea parte de vacante de neuitat!

1185
Cele mai frumoase orase din Europa de Est

Centre istorice desprinse din povesti, viata de noapte activa, strazi care te incarca cu pofta de plimbare, de toate vei avea parte in cele mai frumoase orase din Europa de Est. Aceste destinatii de vacanta nu sunt cu nimic mai prejos fata de celelalte zone ale Europei. Dimpotriva, ofera o multime de avantaje turistilor, asa ca ar trebui sa le bifezi cu incantare pe lista ta de calatorie.

Site-ul touristmaker.com a realizat o lista cu cele mai frumoase orase din Europa de Est din care ne vom inspira pentru a-ti face cele mai bune recomandari. Pe unele dintre acestea le-am vizitat si noi si putem sa spunem cu mana pe inima ca, intr-adevar, chiar sunt locuri ce te vor fascina la fiecare pas. In final, avem si o surpriza pentru tine! Pe lista cu cele mai frumoase orase din Europa de Est se afla si unul din Romania.

Cele mai frumoase orase din Europa de Est: lista pretioasa cu destinatii de calatorie

Orice calator care se respecta trebuie sa isi faca o lista cu cele mai frumoase orase din Europa de Est si sa nu se lase pana nu le gusta farmecul.

inapoi

1. Praga, Cehia

Daca ai nevoie de cateva idei pentru concediu in Europa, atunci trebuie sa treci pe lista ta Praga. Iti va fi greu sa mai gasesti in lume un oras la fel de frumos si de romantic ca acesta.

Praga este un oras recunoscut pentru stilul arhitectural deosebit al obiectivelor istorice si pentru peisajele deosebite. Te vei simti cucerita de catre acest loc inca de la primii pasi pe care ii vei face pe strazile lui.

inapoi

Comentarii