Cele mai frumoase locuri din Thailanda. Vei cunoaste paradisul pe pamant!

285
Cele mai frumoase locuri din Thailanda

Cele mai frumoase locuri din Thailanda sunt dovada clara ca aceasta destinatie este cea mai vizitata din sud-estul Asiei. Orice fotografie pe care o vei vedea din aceasta zona te va duce cu gandul la paradis,  un loc de care te indragostesti la prima vedere. 

Daca Thailanda se numara printre urmatoarele destinatii de vacanta de pe lista ta, atunci te poti considera o norocoasa. Dar inainte de a-ti lua vreun pachet turistic, te sfatuim sa arunci un ochi pe cele mai frumoase locuri din Thailanda, apoi sa hotarasti care crezi ca ti se potriveste cel mai bine si care are mai multe avantaje de oferit. Inspira-te din sugestiile pe care le-am adaugat in galerie si poate ca sarcina ta de a gasi destinatia ideala va deveni mai simpla dupa aceea.

Cele mai frumoase locuri din Thailanda

inapoi

1. Regiunea Kanchanaburi

Daca iti place sa imbini atractiile istorice cu plimbarile prin natura, atunci Kanchanaburi este locul in care trebuie sa ajungi. Zona iti ofera posibilitatea sa te bucuri de vegetatie luxurianta, sa faci plimbari cu barca pe rau, sa descoperi istoria incredibila a locului si sa petreci o zi la Cascadele Erawan, unele dintre cele mai populare caderi de apa. Acestea fac parte din Parcul national Erawan care este de o frumusete aparte, asa ca nu ar trebui sa stai pe ganduri daca sa iti iei ori nu o excursie acolo.

inapoi

Comentarii