Cele mai frumoase locuri din Bucuresti. Fii turist in Capitala!

707
Cele mai frumoase locuri din Bucuresti

Uneori, nu trebuie sa pleci din orasul in care locuiesti ca sa te simti in vacanta, ci doar sa il cutreieri pas cu pas. Asa am descoperit unele dintre cele mai frumoase locuri din Bucuresti.

Acum il criticam, acum il adoram, dar este Bucurestiul nostru, orasul care ascunde multe comori ce iti vor incanta ochii si iti vor incalzi sufletul. Asadar, daca nu ai planuri intr-o dupa-amiaza ori te plictisesti intr-un weekend, descopera singura ori alaturi de persoanele dragi cele mai frumoase locuri din Bucuresti.

Descopera cele mai frumoase locuri din Bucuresti pas cu pas!

Fii o calatoare prin Bucuresti! Poarta-te ca si cum ai fi o turista si vei ajunge sa il privesti cu alti ochi.

inapoi

1. Ateneul Roman

Ateneul Roman, un simbol al Capitalei, este de departe unul dintre cele mai frumoase locuri din Bucuresti. Chiar daca nu ai ocazia sau timpul necesar pentru a participa la unul dintre evenimentele culturale organizate in interior, il poti admira din parcul din fata.

Acesta a fost construit intre anii 1886 -1889, cu ajutorul unei donatii ce a avut un slogan celebru: „Dați 1 leu pentru Ateneu!”. De la statuia lui Mihai Eminescu, amplasata in gradina Ateneului, pana la ultimele detalii arhitecturale, nu te vei mai satura din a privi aceasta cladire impunatoare.

inapoi

Comentarii