20 cele mai frumoase insule din toata lumea! Locuri ideale pentru vacante!

2104
cele mai frumoase insule

Cele mai frumoase insule in care sa calatoresti sunt destinatiile ideale de vacanta daca vrei sa te relaxezi, sa te bronzezi si sa cunosti noi culturi. Daca nu te-ai hotarat unde pleci in vacanta anul acesta, iata cateva idei!

Cele mai frumoase insule din toata lumea te asteapta sa le explorezi. Mai intai, in randurile de mai jos, prin poze si sugestii de activitati specifice locului. Si apoi, in realitate, dupa ce iti alegi prima destinatie de soare, mare si vacanta.

Cele mai frumoase insule din toata lumea: descopera-le aici

De la Polinezia Franceza la meleagurile grecesti, ceva mai aproape de casa, de la plajele exotice din Thailanda la apele limpezi ale Africii, de la plajele linistite la statiuni si resorturi moderne, ce forfotesc de viata si de distractie, le avem pe toate mai jos!

Am adunat cele mai frumoase insule din lume, potrivit TravelDen. Te invitam sa te plimbi pe tot mapamondul, din Bora Bora in Grecia, din Thailanda in… dar hai sa nu stricam toate surprizele! Descopera mai jos cele mai frumoase insule din lume!

inapoi

1. Mo’orea, Polinezia Franceza

Daca visezi la munti vulcanici, plaje cu nisip alb si apa turcoaz, cu siguranta aceasta este una dintre cele mai frumoase insule pe care le poti vizita. La 30 de minute de Tahiti, Mo’orea este locul ideal unde te poti relaxa si aprecia linistea si frumusetea naturii.

Vei descoperi aici cultura tahitiana autentica si vei avea posibilitatea sa explorezi natura tropicala la pas. Poti inchiria masini sau biciclete si poti admira coasta de 60 de klilometri a insulei. Biserici albe si sate de pescari, fructe tropicale, ton proaspat si nuci de cocos racoritoare! Nu suna rau deloc, nu-i asa?

inapoi

Comentarii