Cele mai emotionante momente de la Traditional: un spectacol de poveste

6652
cele mai emotionante momente de la Traditional

Momentele frumoase, emotiile intense si muzica de cea mai buna calitate sunt doar cateva dintre cuvintele ce pot sa descrie cele trei zile ale spectacolului sustinut de Andra la Sala Palatului. Descopera care au fost cele mai emotionante momente de la Traditional!

Cele trei zile de poveste au insemnat nu doar un vis implinit pentru Andra, ci si bucurie sufleteasca si putere transmisa prin cantec catre cei din sala. Invitatii artistei au facut atmosfera si au ridicat toata lumea la dans. Nu au lipsit nici surprizele: cantareata a facut duet cu fratele ei si cumnata, i-a urat Aurei, sora ei, la multi ani de pe scena si i-au dat lacrimile la discursul interpretei Veta Biris, cu care si-a dorit sa cante inca din copilarie.

Cele mai emotionante momente de la Traditional

inapoi

1. Cuvinte de apreciere de la Veta Biris

Unul dintre cele mai emotionante momente de la Traditional a fost si cel in care artista a cantat alaturi de doamna cantecului popular, Veta Biris. Inainte de a o chema in fata publicului, Andra a marturisit ca o respecta inca de cand era mica, ca ii stie cantecele si ca unul dintre visurile ei era sa fie impreuna cu Veta Biris pe scena cand o sa creasca. Cele doua au ridicat publicul din sala in picioare cand au interpretat melodia „Asa-i romanul“. La finalul piesei, cantareata de muzica populara a sustinut un mic discurs: „Cei apropiati stiu ca o iubesc pe Andra, cu atat mai mult cu cat ea vine din Ardealul nostru sfant. Dumnezeu a binecuvantat-o cu aceasta voce. Este mandria si comoara noastra romaneasca”, a spus cantareata de muzica populara.

inapoi

Comentarii