Cele mai cool gadget-uri pentru cei are gatesc din placere

38

Unii gatesc din placere, altii gatesc din nevoie. Iar o a treia categorie doar se bucura de ceea ce gatesc celelalte doua. Treaba insa din spatele bucatelor gustoase nu e intotdeauna cea mai usoara. Astfel, orice mare bucatar sau amator va fi foarte recunoscator pentru orice ajutor la locul de munca.

Masina de spalat vase – este acea asigurare ca poti face un dezastru oricat de mare dupa tine, nu esti pedepsit dupa aceea sa speli si vasele. E drept ca nici sa le strangi in masina nu e floare la ureche, dar deja sa nu devenim pretentiosi! O masina de spalat vase este esentiala in orice gospodarie in care se bea cel putin un pahar cu apa si o cafea pe zi.

Tocator automat – tot din categoria robotilor care iti usureaza munca. Aici intra orice alt fel de robot, blender, steamer. Orice care echivaleaza cu doua maini de-ale tale. Iar daca se mai si curata usor si preteaza la masina de spalat vase, e si mai bine.

Facalet gravat – toti copiii casei vor ramane profund impresionati si vor devora toate bunatatile. Facaletul tau clasic de intins aluatul poate fi gravat cu diverse forme: stelute, iepurasi, ursuleti, flori. Orice. Atunci cand intinzi aluatul, acestea se imprima si se pot coace foarte frumos.

Foarfece quadruplu – imagineaza-ti o foarfeca normala. Acum suprapune-i inca 4 astfel de foarfeci. Si vezi ce poti taia cu ele cozi de ceapa verde, patrunjel , poate si ceapa?

Gheata in forme de diamant – In loc de pungile obisnuite pentru gheata, pe care le pui in congelator, poti avea forme speciale de silicon. Cum ar fi sa iti servesti data viitoare musafirii cu niste diamante uriase in pahar cu whiskey?

Foarfeca de pizza – pentru acele momente in care bucatarul vrea o pauza si decide sa comande de la cea mai laudata pizzerie din oras. Sau pentru acele seri in care bucatarul are chef de o aroganta, insa nu face compromisul de a externaliza serviciul. Arata exact ca o foarfeca, doar ca o latura e cu lama si tais, iar cealalta este, de fapt, o paleta pentru a lua felia de pizza imediat dupa ce ai taiat-o. Adio sosuri imprastiate si felii stricate!

Ascutitor de cutite – poate fi considerat din categoria must-have. Un cutit care nu mai taie nu se arunca, locul lui nu e la cosul de gunoi! Un cutit bun, dintr-un material de calitate se poate ascuti bine-merci. Si nu, nu va spune nimeni ca esti de pe vremea bunicii.

Masina de popcorn – O distractie excelenta in familie, mai ales ca puteti avea seri dedicate acestei activitatiȘ facem popcorn. Puteti invita niste prieteni sau alege un film bun. Masina de popcorn da rezultate mult mai gustoase decat acele pliculete pe care le bagi la cuptorul cu microunde. Plus ca vine si cu distractia la pachet.

Comentarii