Cine e cel mai sexy barbat in viata – Castigatorul anului 2018 este o surpriza!

101
Cel mai sexy barbat in viata

Publicatia People a acordat, pentru a 33-a oara, titlul de „Cel mai sexy barbat in viata“. Este vorba despre un actor britanic, in varsta de 46 de ani.

Aceasta distinctie a fost oferita pentru prima data in anul 1985, actorului hollywoodian Mel Gibson, pe cand el avea 29 de ani. Anul trecut, cel mai sexy barbat in viata a fost desemnat Blake Shelton, cantaretul de muzica country si partener de viata al solistei Gwen Stefani.

Cel mai sexy barbat in viata in anul 2018 este Idris Elba, pe numele sau intreg Idrissa Akuna Elba. La 46 de ani, actorul britanic se simte onorat de alegerea facuta de revista People si considera ca aprecierile de acest gen sunt, cu siguranta, un boost pentru increderea de sine.

Cel mai sexy barbat in viata, de-a lungul timpului

Daca in 2017 acest titlu ii revenea cantaretului Blake Shelton, in anii precedenti au mai castigat aceasta distinctie: Dwayne Johnson (2016), David Beckham (2015), Chris Hemsworth (2014), Adam Levine (2013), Channing Tatum (2012), Bradley Cooper (2011), Ryan Reynolds (2010), Johnny Depp (2009), Hugh Jackman (2008) si lista cu celebritati continua.

Nici lui Idris Elba nu i-a venit sa creada

Cel de-al 33-lea cel mai sexy barbat in viata de pe coperta revistei People a aflat vestea cu uimire. Nu se astepta sa fie apreciat ca fiind cel mai sexy. Conform publicatiei, Idris a recunoscut ca reactia sa a fost de genul: „nu cred, nu se poate. Pe bune?“. Actorul a continuat cu o marturisire amuzanta. „M-am uitat in oglinda, m-am analizat si mi-am spus: Da, esti cam sexy astazi“. Starul din filmul „Thor“ a simtit ca aceasta titulatura a fost pentru el o surpriza placuta, un sentiment frumos, care, cu siguranta, i-a ridicat increderea in sine.

Idris Elba urmeaza sa se casatoreasca cu logodnica sa, pe nume Sabrina Dhowre, in varsta de 29 de ani, care este model si pe care a cerut-o in casatorie in luna februarie a acestui an. Cel mai sexy barbat in viata este si tatal a doi copii din relatiile anterioare: Isan, fiica in varsta de 16 ani, si Winston, care a implinit 4 ani.

Daca ti-a placut acest articol, te invit sa descoperi ca Andra si Dan Bittman pregatesc un duet de exceptie pentru spectacolul Aievea.

Foto: Instagram

Comentarii