Ce vedeta renumita si-a mancat placenta ca sa evite depresia

476
Ce vedeta renumita si-a mancat placenta ca sa evite depresia si a reusit

Depresia postpartum nu este un mit, ci o realitate cu care se confrunta foarte multe mame din intreaga lume. Iata ce vedeta renumita si-a mancat placenta ca sa evite depresia!

Ca sa o previna sau sa o infranga, numeroase mame apeleaza la terapii alternative, medicatie, dar si metode mai putin obisnuite. In urma cu cativa ani, a aparut un studiu confom caruia placenta secreta un hormon care are legatura cu depresia postpartum si o poate tine sub control. In acest context, People.com a aflat ce vedeta renumita si-a mancat placenta ca sa evite depresia.

Gestul bizar la care a apelat aceasta este contestat de medici, deoarece beneficiile consumului placentei asupra sanatatii mintale nu sunt confirmate, inca, de oamenii de stiinta. Este adevarat faptul ca, la aparitia acestei ipoteze uluitoare, s-au inventat retete de medicamente care contineau placenta de animale de laborator si s-au recomandat mamelor, in vederea prevenirii depresiei.

Aflata la al doilea copil, sotia cantaretului John Legend – cunoscut pentru piesa de succes “All of Me” – a optat pentru aceasta metoda. Chrissy Teigen crede ca, prin consumul placentei, a reusit sa ocoleasca aceasta boala.

De ce a ales modelul sa faca acest gest, acum, dupa nasterea celui de-al doilea copil? Am putea specula ca sotia celebrului cantaret s-a confruntat cu aceasta afectiune si dupa ce a devenit mama pentru prima data. Presa straina confirma ca dupa nasterea Lunei, in aprilie 2016, Chrissy a suferit serios, timp de mai multe luni, din cauza depresiei postnatale.

Ce vedeta renumita si-a mancat placenta ca sa evite depresia si care au fost rezultatele

Totul s-a intamplat in luna mai, cand Chrissy Teigen l-a nascut pe Miles Theodore. Vedeta crede ca motivul pentru care este vesela mai mereu de cand a devenit mama a doua oara este ca a apelat la aceasta procedura.

Invitata in studio-ul de la CBS Sunday Morning, Chrissy a povestit gazdei emisiunii despre cum i s-a schimbat perceptia privind imaginea corporala in ultimii ani si care este relatia cu prietenii virtuali – in jur de 30 de milioane de persoane o urmaresc pe retelele de socializare. Cu totii au aflat despre gestul vedetei si nu putini au aclamat-o.

Moderatoarea Rita Braver si-a exprimat scepticismul in privinta consumului placentei, iar Chrissy i-a dat replica razand. “Serios, nu este un lucru normal? Suntem in los Angeles, este foarte normal”, referindu-se la gestul sau de a manca din propria placenta. De fapt, i-a spus Ritei ca, undeva, intr-un colt al platoului de prezentare, un bucatar gateste la grill placenta, invitand-o pe moderatoare sa guste din placenta ei.

Depresia este o boala cu care are de-a face si Demi Lovato. 

Foto: Instagram

Comentarii