Ce tinute va purta Andra la concertul Traditional din acest weekend

2752
ce tinute va purta Andra

Cele trei concerte consecutive „Traditional“ de la sfarsitul acestei saptamani sunt un vis devenit realitate, dupa cum marturiseste cantareata, care repeta de zor inainte sa urce pe scena. In acest weekend, o sa descoperim ce tinute va purta Andra la Sala Palatului, dar pana sa le vedem live, am strans cateva detalii despre acestea.

Solista este foarte atenta la imaginea ei, asa ca si-a ales din timp piesele pe care le va purta la spectacolul Traditional. Imaginea Andrei va rezona cu decorul special amenajat pentru acest eveniment, cantareata avand grija sa nu-i scape niciun detaliu.

Cinci tinute au fost pregatite pentru acest show de Hilke Muslim. Pentru a respecta motivele traditionale din portul popular specifice fiecarei zone in parte, stilista s-a consultat cu Marin Barbu (cunoscut si ca Nea Marin) si cu Iraida Florea.

Ce tinute va purta Andra la concertul Traditional: 5 outfituri cu simbolistica aparte

Artista va incepe spectacolul cu o tinuta speciala, o rochie autentica, veche de 60 de ani, reconditionata, care aminteste de inocenta si puritate, punand accent pe copilarie, valorile folclorului autohton si autenticitatea spiritului romanesc.

Outfitul de inceput va fi completat de un valnic care cantareste nu mai putin de sapte kilograme, ilic, fote si accesorii traditionale. Toate piesele au fost decorate cu margele si elemente care reproduc vesmantul popular.

Piese inspirate din garderoba Mariei Tanase

Pentru momentul special dedicat Mariei Tanase, Andra a ales o tinuta inspirata din costumele cantaretei: o bluza cu maneci ample, fusta si fota argintie, toate cu multe perle.

De asemenea, artista poarta si tinute unicat, special concepute pentru acest eveniment de designerii vestimentari de la Ie Clothing, pentru a adauga accente moderne outfiturilor. Astfel are loc o reinterpretare a motivelor din costumele populare, dar cu un vibe contemporan.

O intreaga echipa se va ocupa de look-ul vedetei de la Sala Palatului

Pentru ca Andra sa se poata schimba rapid intre piese, ea va avea la dispozitie o echipa numeroasa, formata din stilisti, designeri si make-up artisti, astfel incat sa aiba un nou look in timp record.

La eveniment vor anima atmosfera tinerii de la scoala de dans de care se ocupa fiica lui Nea Marin, Larisa Barbu.

Acum, ca ai aflat ce tinute va purta Andra la concertul Traditional, te poate interesa sa citesti si detalii din culisele concertului Traditional si un interviu cu fratii Advahov

Foto: arhiva personala

Comentarii