Exclusivitate! Ce tinuta va purta Andra in seara asta si maine la knockout-urile de la Vocea Romaniei

1533
ce tinuta va purta Andra

S-au incheiat battle-urile si echipele s-au format cu decizii grele si lacrimi atat din partea concurentilor, cat si a antrenorilor. Urmeaza etapa knockout-urilor la Vocea Romaniei. Am aflat ce tinuta va purta Andra in seara asta si maine seara in cel mai iubit show de divertisment de la noi.

Cei patru antrenori sunt gata sa mearga mai departe cu cei mai buni dintre concurenti. Vineri incep sa se deschida usile spre finala si sambata se iau decizii grele, iar artista este mai pregatita ca niciodata sa castige. Ce tinuta va purta Andra cu aceasta ocazie – iti spunem pentru inceput ca aceasta o va face sa straluceasca la propriu si la figurat!

In acest moment, Andra are in echipa sa voci cu timbru special, forta si dorinta de a castiga. Mai precis, Andra va fi reprezentata de Renate Grad, Sara Chiavegato, Elena Hasna, Silviu Murariu, Cristina Budeanu, Nicoleta Oancea, Izabela Barbu, Madalina Coca. Vom vedea cine ramane in concurs si cine spune adio sansei de a deveni Vocea Romaniei.

Explozie de culoare, replici memorabile si promisiuni de colaborari fructuoase completeaza serile de vineri, 23 noiembrie, si sambata, 24 noiembrie, de la Vocea Romaniei. Pentru ca este o profesionista din toate punctele de vedere, Andra nu a lasat niciun detaliu la intamplare.

Ce tinuta va purta Andra: descopera in galerie imagini cu rochia cu volane si outfitul complet al artistei

inapoi

1. O tinuta care ii pune in evidenta picioarele 

Artista a ales pentru aceasta seara culoarea argintie. Pe scena trebuie sa stralucesti, ar putea fi mesajul transmis de Andra prin tinuta sa membrilor echipei sale. Rochia semnata de casa de moda Cristallini este o creatie care ii pune in valoare silueta si mai ales picioarele tonifiate. Umerii si talia sunt evidentiati prin voal negru sic.

inapoi

Comentarii