Ce stie sa faca un cantar inteligent

18

Atunci cand greutatea corporala te preocupa si tratezi acest subiect din viata ta cu responsabilitate, e bine sa te inarmezi cu tehnologia de ultima ora pentru a castiga usor o parte din lupta. Pentru unii, a slabi e foarte simplu: le este suficient un cantar cu ac si cifre suficient de mari, renunta la paine o saptamana si, gata, treaba e rezolvata! Pentru altii, lucrurile sunt mai complicate, dietele nesfarsite, iar cantarul e mai degraba un dusman.

Pentru a simplifica lucrurile si a monitoriza mai bine situatia, un cantar inteligent poate veni in ajutorul tau cu 3 instrumente la-ndemana: iti estimeaza grasimea corporala, retentia de apa si masa musculara. De asemenea, poti introduce sexul si varsta, iar cantarul iti poate calcula maximul de calorii necesare ca sa iti mentii greutatea actuala. Cantarele de ultima generatie pot fi conectate la smartpone sau tableta printr-o aplicatie, iar datele se actualizeaza prin Bluetooth de fiecare data cand te urci pe cantar.

Indiferent daca vrei sa slabesti sau sa te antrenezi pentru olimpiada, cantarul inteligent face parte de acum din echipamentul de baza. Iti poti stabili greutatea-tinta si masura evolutia in fiecare zi. In functie de model, cantarul are posibilitatea de a stoca informatia despre mai multe persoane: 4, 6 sau 8. E atat de inteligent, incat recunoaste singur cine s-a urcat pe el, analizand instantaneu greutatea si coreland cu informatiile stocate deja.

Comentarii