Ce nu se mai poarta in 2019: trenduri la care sa renunti chiar acum

2318
Ce nu se mai poarta in 2019

Trendurile sunt schimbatoare in functie de sezon si de an, asa ca nu este indicat sa te atasezi prea mult de niciunul. Daca esti curioasa ce nu se mai poarta in 2019, ia notite pentru ca va trebui sa iti iei la revedere de la unele piese vestimentare in acest an.

Te anuntam de la inceput ca vei fi dezamagita de faptul ca unele trenduri vor intra in categoria „out of fashion” in 2019. Revizuieste-ti garderoba si adu un aer fresh tinutelor tale. In cazul in care iti este greu sa te desprinzi de anumite item-uri, nu renunta la ele, ci doar depoziteaza-le pe ultimul raft. Nu se stie cand ar putea sa intre din nou in gratiile creatorilor de moda si sa devina hit vestimentar.

Ce nu se mai poarta in 2019: 7 piese OUT of fashion

Asadar, te invitam sa descoperi in galerie ce nu se mai poarta in 2019 si spre ce piese ar trebui sa iti indrepti atentia in schimb, potrivit styled.media.

inapoi

1. Blugii deschisi la culoare

Multe fashioniste au indragit trendul blugilor deschisi la culoare fiindca ofereau impresia de curbe mai voluptoase. Nu renunta de tot la ei, insa nici nu le mai oferi atat de multa atentie in outfiturile tale. Mizeaza pe blugi albastru inchis ori negri si te vei bucura de un efect slim si classy. In plus, vei descoperi ca favoritii anului sunt blugii decorati, asa ca ar trebui sa cauti tutoriale DIY (Do it yourself) si sa inveti sa realizezi chiar tu un model in tendinte.

inapoi

Comentarii