Ce ii face pe barbati fericiti: astrele dau verdictul in dragoste

3569
Ce ii face pe barbati fericiti

De ce cercetatorii nu au reusit sa afle ce ii face pe barbati fericiti cu adevarat? Fiindca se pare ca formula fericirii are ingrediente astrologice la baza. Ceea ce il implineste sufleteste pe un barbat nu il impresioneaza pe altul…

Poate ca pare dificil sa faci un barbat fericit, dar lucrurile sunt mai simple decat par la prima vedere. Vei reusi usor sa ii aduci zambetul pe fata partenerului tau cu ajutorul urmatoarelor sfaturi zodiacale descoperite pe yourtango.com. Iti vor deschide clar usa catre inima si mintea barbatului pe care il iubesti.

Ce ii face pe barbati fericiti, in functie de zodie

inapoi

1. Berbec

Barbatul Berbec este fericit doar daca stie ca are langa el cea mai buna femeie. Ajuta-l sa inteleaga cat esti de speciala si se va simti mereu implinit sufleteste. De regula, are astfel de sentimente fata de femeile care se lasa greu cucerite, fiindca el adora sa intre in competitie si sa lupte pentru cea de care se simte atras. Nu te purta fermecator doar cu el, ci si cu prietenii si familia lui si atunci va intelege ca esti o femeie intr-un milion, adica extrem de greu de gasit.

inapoi

Comentarii