Ce gadget-uri iti fac viata mai usoara la volan

20

Momentul viitorului fara gadget-uri, in care masinile se vor conduce singure, nu e atat de departe pe cat ne imaginam. Insa, pana atunci, tehnologia avanseaza in fiecare zi pentru a ne oferi confortul de care avem nevoie atunci cand suntem in trafic. Desi masina merge, noi stam astfel incat, suntem responsabili sa petrecem acest timp cat mai placut si in siguranta cu putinta.

Incarcatorul de masina este esential pentru vietile noastre care pot fi acum gestionate din varful degetelor si un telefon mobil. Care telefon e foarte smart, insa bateria tot nu il tine pe masura nevoilor noastre crescatoare. Un incarcator de telefon se conecteaza la priza masinii si e aur curat atunci cand bateria ta plange pe 5%.

Kit-ul de Bluetooth – probabil unul dintre putinele locuri in care mai folosim bluetooth. Acest gadget adauga multa valoare si functionalitate masinii in ceea ce priveste folosirea telefonului. Poti asculta muzica ta in boxe, poti vorbi la telefon handsfree sau conversa cu asistenti ca Google Now sau Siri.

Camera de luat vederi nu ocupa mult spatiu pe parbriz si te poate scuti de multe neplaceri in cazul unui accident. Se intampla adesea ca legile fizicii sa fie rau disputate iar tu sa nu iti poti dovedi dreptatea. Atunci, daca ai totul filmat, dovada nu poate fi combatuta. O imagine face cat o mie de cuvinte, mai multe imagini pot insemna salvarea. Plus, concediile din mijlocul unor peisaje spectaculoase vor deveni cu adevarat de neuitat.

Aparatul de GPS este un gadget tot mai mult inlocuit de aplicatiile de pe telefonul mobil. Insa, performanta lor nu a fost inca depasita de nici o aplicatie mobila. Sunt mai fidele si se actualizeaza mai rapid, reconfigureaza traseul imediat si automat.

Comentarii