10 ani de cand au spus DA: Catalin si Andra au facut un shooting special pentru aniversarea nuntii lor

11418
Catalin si Andra

Au trecut 10 ani de cand Catalin si Andra formeaza o familie, 10 ani de cand cei doi si-au unit destinele. Timpul a fost si cel care le-a oferit cele mai frumoase daruri: pe David si pe Eva Maria Ioana.

23 august este o zi cu totul speciala pentru familia Maruta. Acum 10 ani, Catalin si Andra, care formeaza unul dintre cele mai indragite si longevive cupluri din showbizz, au decis sa mearga impreuna in fata altarului.

Desi au trecut 10 ani de atunci, cei doi au ramas la fel de indragostiti si formeaza o echipa unita. Si iubirea pe care o au pentru familia lor frumoasa ii leaga tot mai mult pe masura ce anii trec.

10 ani de cand Catalin si Andra formeaza o familie

inapoi

1. Catalin si Andra au sarbatorit in avans aniversarea nuntii

Un deceniu de nunta nu putea sa treaca neobservat in familia Maruta. Prin urmare, Catalin si Andra au decis sa faca astfel incat acest moment sa se transforme intr-o amintire frumoasa. Cei doi au realizat in avans, mai exact de ziua Evei Maria Ioana, un shooting special pentru aniversarea nuntii lor. 10 ani de cand amandoi poarta acelasi nume, 10 ani de cand unul pentru celalalt inseamna familie.

inapoi

Comentarii