Top 10 carti pe care sa le citesti in 2019. Iti vor schimba viata!

538
carti pe care sa le citesti in 2019
carti pe care sa le citesti in 2019

Aceste carti pe care sa le citesti in 2019 iti vor imbogati cultura generala, te vor ajuta sa fii mai aproape de tine si de familia ta, te vor invata sa te sustii si sa ii sustii si pe cei dragi in momente de framantari interioare, decizii financiare sau in dragoste. Invata din parcursul de viata al multor celebritati si autori recunoscuti la nivel mondial!

Altadata, cluburile de carte si seratele cu intalniri la povesti erau printre indeletnicirile preferate ale oamenilor. Sigur, timpul liber nu era atat de impartit intre retelele de socializare si informatiile citite online, asa ca aveam la dispozitie mai mult timp sa citim. Si totusi, multe dintre noi continuam sa facem din citit o prioritate, fie pe hartie, fie online.

10 carti pe care sa le citesti in 2019 cu mintea deschisa si sufletul gata sa experimenteze

Si pentru ca am intrat intr-un nou an si avem multe titluri de recuperat sau poate ne-am setat rezolutii in diverse domenii, am ales cateva carti pe care sa le citesti in 2019. Cateva titluri care sa nu iti lipseasca din biblioteca si mai ales din ganduri.

In plus, toate aceste carti bestseller pentru 2019 sunt scrise de femei! De la Oprah la Michelle Obama, descopera recomandarile de lectura ale redactiei Eonline!

The Life-Changing magic of tidying up – Metoda de a face curat care iti va schimba viata

Acest ghid se afla pe lista celor mai bine vandute carti in topul New York Times. Si este chiar inspiratie pentru un show apreciat pe Netflix! Vei invata sa scapi de dezordine si aglomeratie in casa si in sertarele interioare in 2019, inspirata fiind de Marie Kondo.

10 carti pe care sa le citesti in 2019 - the life changing magic of tidying up

Women & Money – Femeile si banii

Trecem in topul recomandarilor de carti pentru 2019 si volumul scris de Suze Orman, „Women & Money” (Femeile si banii). Descopera secretele sigurantei emotionale si financiare, atat de dorita in zilele noastre, cu un plan bine pus la punct de autoarea cartii.

9 carti pe care sa le citesti in 2019 Women & Money

The Crunk Feminist Collection de Brittney C. Cooper

Pentru iubitori de muzica si activisti, pentru cei implicati in societate dar si in distractie, aceasta carte le are pe toate. Daca iti place hip-hop-ul si cultura muzicala actuala, dar iti displace ura dintre sexe, dominatia barbatului, misoginismul si sexismul, sigur vei vrea o copie pentru tine.

The Crunk Feminist Collection by Brittney

#Girlboss

#Girlboss, adica fata la putere, am zice noi, scrisa de Sophia Amoruso, spune povestea lansarii unuia dintre cei mai dezvoltati retaileri din lume. Sophia Amoruso nu este un CEO tipic si de aceea a scris una dintre cele mai bune carti pe care sa le citesti in 2019! O carte dedicata fetelor si femeilor ce vor sa isi creeze propriul drum catre succes si catre pozitiile de conducere.

7 carti pe care sa le citesti in 2019 GirlBoss

Cele 6 chei: deblocheaza-ti potentialul genetic pentru a obtine putere, sanatate si frumusete, dincolo de orice varsta

Un titlul lung, pe masura continutului ofertant. Jillian Michaels, autoarea, iti arata cum este de datoria ta sa iti promiti ca vei trai cea mai buna viata pe care o poti trai. Superstarul Jillian Michaels iti va fi trainer in acest proces.

6 carti pe care sa le citesti in 2019 The 6 keys unlock your genetic potential for ageless strength, health and beauty

Lean in: Women, Work and the Will to Lead

„Lean in: Women, Work and the Will to Lead”, scrisa de Sheryl Sandberg, CEO la Facebook, iti da ponturi serioase si sfaturi numai bune de pus in practica pentru a-ti construi o cariera solida, satisfacatoare. Poate pe lista ta de rezolutii in 2019 este o noua pozitie sau un nou job si atunci acest titlu trebuie sa fie printre cartile de citit in 2019.

carti pe care sa le citesti in 2019 Lean In

 

 

Adevarurile noastre: un parcurs american

„Adevarurile noastre: un parcurs american”, scris de Kamala Harris, lider politic si figura aspirationala in America, vorbeste despre lucrurile autentice ce ne unesc si in care merita sa investim timp. Acest volum este pe lista de carti bestseller pentru 2019, propuse de New York Times.

Lean in: Women, Work and the Will to Lead

Cunoaste-ti valoarea: femei, bani si cum sa obtii ceea ce meriti

„Cunoaste-ti valoarea: femei,bani si cum sa obtii ceea ce meriti”, de Mila Brzezinski, te invata cum sa planifici urmatoarea marire salariala si ce lectii esentiale de invatare si dezvoltare au asimilat femeile in pozitii de conducere.

3 carti pe care sa le citesti in 2019 Know your value Women Money and Getting what you're worth

Drumul tau este clar: Descopera-ti directia si sensul in viata

„Drumul tau este clar: Descopera-ti directia si sensul in viata”, scrisa de catre Oprah Winfrey, este una dintre cele mai bune sugestii de carti pe care sa le citesti in 2019. Intelepciunea lui Oprah si drumul ei, povestea ei ce a ajutat-o sa isi gaseasca menirea te vor inspira. Oprah sustine ca: «Singurul tau job in viata este sa iti dai seama cine esti cu adevarat si cum iti poti onora chemarea in cel mai bun fel cu putinta». Asa e ca si tu esti de acord cu Oprah?

Drumul tau este clar: Descopera-ti directia si sensul in viata

Becoming Michelle Obama

Cartea scrisa de Michelle Obama, sotia fostului presedinte al Americii, Barack Obama, spune povestea intima a acestei femei. Nu am putea incheia lista de recomandari de carti pentru 2019 fara acest volum tip memorii, o autobiografie inspirata, puternica, autentica a fostei Prime Doamne. Mai multe nu iti spunem, ci te invitam sa citesti!

carti pe care sa le citesti in 2019 Becoming Michelle Obama

Pe langa lista cu carti pe care sa le citesti in 2019, descopera si articolul despre cartile toamnei 2018: titluri lansate de vedete si o colectie pentru copii si parinti.

Foto: Guliver

 

Comentarii