Cantareata Selena Gomez: semnificatia ultimului tatuaj facut cu prietenele ei

214
cantareata Selena Gomez

Prietenia este foarte importanta pentru cantareata Selena Gomez, iar zilele trecute ea a dat publicitatii mai multe imagini care dovedesc acest lucru. Solista a facut de curand un gest neasteptat alaturi de prietenele ei cele mai bune.

Vara perfecta pare ca este in plina desfasurare pentru cunoscuta cantareata Selena Gomez. Ea a decis sa-si petreaca cea mai mare parte din timp facand ceea ce ii place mai mult, mai exact muzica si sa-i aiba alaturi pe oamenii care conteaza cu adevarat, cum sunt cei mai buni prieteni.

Cantareata Selena Gomez pare in sfarsit ca a gasit echilibrul cand vine vorba de viata personala. A reusit sa treaca cu bine este despartirea de fostul iubit Justin Bieber, peste problemele cu kilogramele in plus, dar si peste cele de sanatate (transplantul de rinichi).

Cantareata Selena Gomez: un tatuaj in numele prieteniei

Courtney Barry, una dintre cele mai bune prietene ale solistei, a implinit 26 de ani in aceasta luna, iar cele doua au ales o modalitate inedita de a pastra in memorie momentul. Mai exact, cantareata Selena Gomez a ales sa-si faca un tatuaj identic cu prietena sa, care simbolizeaza cifra 4, in numele prieteniei.

„Prietena mea tocmai ce a implinit 26 de ani. #4 pentru aceste fete care au fost alaturi de mine in ultimii 7 ani. Dar si pentru ca sunteti cele mai importante 4 pentru mine pentru tot restul vietii. Va iubesc fetelor“, a fost mesajul pe care solista l-a pus in dreptul pozelor prezentate din Social Media.

A facut publice mai multe imagini cu prietenele sale

Pentru a marca ziua a nastere a prietenei sale, cantareata Selena Gomez a mai postat si alte fotografii in care apare alaturi de prietenele ei cele mai bune: Courtney Barry, Ashley Cook si Raquelle Stevens.

„Voi trei m-ati ajutat sa fiu mai buna si mai puternica. Am trait multe momente nebune impreuna. Si vreau ca acest lucru sa se intample inca 50 de ani de acum inainte“, a marturisit cantareata Selena Gomez. Desi cea mai mare parte din timpul liber solista si-l petrece alaturi de prietenele cele mai bune, ea nu uita de fanii sai. Cantareata intra in studio pentru albumul pe care urmeaza sa-l lanseze cat de curand, dar merge si pe platourile de filmare.

Poti sa descoperi mai multe si despre Ariana Grande: reactie neasteptata cand a inceput sa vorbeasca despre anxietate.   

Foto: Instagram

Comentarii