Cand va incepe emisiunea Ferma. Sezonul IV o sa fie unul spectaculos

1184
Cand va incepe emisiunea Ferma

A inceput numaratoarea inversa! Am aflat cand va incepe emisiunea Ferma, ajunsa la sezonul al patrulea si care este cuplul de prezentatori.

Marti, 29 ianuarie, la ora 21.30, nu mai butona telecomanda, ci pregateste-te pentru un sezon de Ferma plin de peripetii si faze spectaculoase, difuzat de Pro TV! Vom avea parte de toate acestea in emisiunea Ferma peste exact 11 zile.

Una dintre noutatile acestui sezon o sa incante multi admiratori de-ai Mihaelei Radulescu. Vedeta revine pe micile ecrane in calitate de prezentatoare a reality-show-ului Ferma. Alaturi de Mihaela, Cristian Bozgan va completa echipa de prezentatori gata sa le dea concurentilor provocari inedite.

Cand va incepe emisiunea Ferma si cine concureaza

In ultima saptamana din luna ianuarie incepe show-ul concurs, la care vor participa nu mai putin de 18 concurenti. Cu totii sunt pregatiti pentru momente de neuitat, surprize, tensiune, lacrimi si rasete in varful muntelui, in zapada, intr-o micro societate, pe care trebuie sa si-o construiasca singuri. Vom vedea daca, intr-adevar, vor putea face fata la tot ce li s-a pregatit.

 

 

 

 

 

 

 

 

Brigitte Nastase, Geanina Ilies, Otilia, Carmen Negoita, Claudia Pavel, Diana Belbita, Ioana Filimon, Otniela Sandu, Ame Calin, Catalin Morosanu, Emil Rengle, Florin Pastrama, Jorge, Kamara, Marius Craciun, Remus Boroiu, Silviu Tolu si Vali Barbulescu sunt vedetele care au intrat in joc si care ne vor oferi seri de marti pline de suspans. Cu totii participa la Ferma avand motivatii diferite, insa fiecare dintre ei si-a propus sa arate ca este cel mai bun si ca merita sa castige premiul in valoare de 50.000 de euro.

Pe 29 ianuarie, de la ora 21.30, cu mic cu mare vom urmari cum Mihaela Radulescu si Cristian Bozgan ii intampina in Ferma pe cei 18 concurenti cu surprize placute si unele mai putin placute. Ramane de vazut cum vor reactiona concurentii atunci cand vor fi fata in fata cu Ferma. Un nou inceput!

Citeste si ce s-a intamplat cu Printul Philip!

Foto: arhiva personala

Comentarii