Idei de cadouri pentru 8 Martie: variante carora nu le poti rezista

294

Am asteptat cu drag aceasta perioada frumoasa a anului, mai ales ca e si momentul cand le sarbatorim pe femeile care ne fac viata viata mai frumoasa. Fie ele mame, surori, prietene, cunostinte sau colege de serviciu, e important sa alegem cadouri pentru 8 Martie care sa le emotioneze si sa le aduca zambetul pe buze. Iata cateva sugestii!

Inainte de toate, e important sa iti reamintim ca regula dupa care e bine sa alegi cadourile nu e foarte complicata: trebuie sa te reprezinte, dar si sa fie pe placul persoanei pe care o ai in vedere. De aceea, in cele ce urmeaza, am ales diverse variante, astfel incat sa iti usuram cautarea.

Cele mai frumoase cadouri pentru 8 Martie

2. Tratamente speciale pentru regenerarea si curbarea genelor

Daca vrei sa ai gene curbate, lungi si dese in mod natural sau sa oferi un voucher cadou unei femei speciale din viata ta, ia in calcul laminarea genelor. Noi am descoperit aceasta alternativa la genele false in cadrul Make-up Cafe, un cabinet de infrumusetare din Capitala. Este un procedeu cosmetic non-invaziv si semi-permanent, fiind necesar persoanelor ce au avut extensii de gene timp indelungat si se afla in pauza (plantatia se rareste dramatic in urma extensiilor de gene fir cu fir) sau in cazul genelor scurte si/sau drepte. In plus, daca iti faci o programare si mergi la Make-up Cafe in luna martie, poti sa extragi un biletel prin care vei primi cadou unul dintre urmatoarele servicii: design sprancene, vopsit sprancene, make-up sprancene, epilat brate cu pasta de zahar, radiofrecventa cu aparatul Oxygenera, microdermoabraziune cu aparatul Oxygenera, diagnostic ten. Procedura se poate efectua in aceeasi zi, in limita timpului disponibil, sau se poate face o programare ulterioara.

Comentarii