Idei de cadouri pentru 8 Martie: variante carora nu le poti rezista

294
cadouri pentru 8 Martie

Am asteptat cu drag aceasta perioada frumoasa a anului, mai ales ca e si momentul cand le sarbatorim pe femeile care ne fac viata viata mai frumoasa. Fie ele mame, surori, prietene, cunostinte sau colege de serviciu, e important sa alegem cadouri pentru 8 Martie care sa le emotioneze si sa le aduca zambetul pe buze. Iata cateva sugestii!

Inainte de toate, e important sa iti reamintim ca regula dupa care e bine sa alegi cadourile nu e foarte complicata: trebuie sa te reprezinte, dar si sa fie pe placul persoanei pe care o ai in vedere. De aceea, in cele ce urmeaza, am ales diverse variante, astfel incat sa iti usuram cautarea.

Cele mai frumoase cadouri pentru 8 Martie

inapoi

1. Rasfat complet pentru ten

Pentru a marca inceputul primaverii si a pune pe hold stresul si agitatia cotidiana, iti poti scoate mama, sora sau prietena la un restaurant in oras, la shopping sau la un tratament de infrumusetare. La Elos Skin & Laser Center, din Bucuresti, in zilele de 7 si 8 martie, poti alege proceduri care redau luminozitatea chipului si mentin timp indelungat frumusetea naturala. Tratamentul de hidrodermoabraziune HydraFacial in combinatie cu tratamentul de hidratare intensa Intraceuticals beneficiaza de un pret special de 150 de euro (reducere de la 180 de euro), in timp ce combinatia de lifting instant Sublime si Intraceuticals are acelasi pret special de 150 de euro (reducere de la 190 de euro).

inapoi

Comentarii