Bodyguardul lui Meghan Markle a demisionat. Ducesa este un sef pretentios?

1307
bodyguardul lui Meghan Markle

Primul turneu oficial al Ducilor de Sussex a fost prilej pentru a o vedea in actiune de nenumarate ori pe aleasa Printului Harry. In prezent, bodyguardul lui Meghan Markle si-a dat demisia si nu este prima persoana din staff-ul proaspetei ducese care decide sa renunte la functie.

Bodyguardul lui Meghan Markle - a treia persoana din staff-ul ei care isi da demisia

Bodyguardul lui Meghan Markle si-a prezentat demisia dupa mai putin de un an, in care a ocupat aceasta pozitie. Care este motivul care a determinat-o pe femeie sa ia asemenea decizie? Ar putea fi el reprezentat chiar de Ducesa de Sussex?

Ofiterul de politie, al carui nume nu a fost dezvaluit tocmai din cauze care tin de securitate, apare in numeroase cadre surprinse in turneul lui Meghan prin Australia, desfasurat toamna trecuta.

Ramane intiparit episodul cu Meghan, care a trebuit sa paraseasca o piata din Fiji, la indemnul femeii-bodyguard, care a prevazut un posibil pericol pentru ducesa.

Bodyguardul lui Meghan Markle, a treia persoana din echipa ei care pleaca

Potrivit thesun.co.uk, bodyguardul lui Meghan Markle este a treia persoana din echipa angajata pentru a fi la dispozitia ducesei care decide sa renunte la post.

Vestea aceasta vine cu cateva saptamani inainte ca Meghan si Printul Harry sa se mute in Frogmore Cottage, din imprejurimea Castelului Windsor, si foarte aproape de nasterea primului lor copil.

Bodyguardul, despre care se crede ca are grad de inspector, l-a inlocuit pe sergentul Bill Renshaw, seful securitatii care l-a supravegheat pe Printul Harry si care s-a retras din activitate dupa mai bine de 30 de ani de munca.

Acum, insa, i-a parasit si ea, dupa mai putin de un an. The Sunday Times scrie ca bodyguardul lui Meghan Markle a ocupat aceasta functie pentru doar sase luni.

View this post on Instagram

What’s going on here Harry?😂 So cute🖤

A post shared by Meghan & Harry🕊 (@dukeandduchessofsussexdaily) on

O sursa de la Scotland Yard a declarat pentru publicatie ca: “Spre deosebire de cineva care a crescut in Familia Regala, care este obisnuit cu sistemul de protectie de la varsta timpurie, pentru cei din afara poate fi destul de constrangator”. “Chiar daca a fost o actrita faimoasa, ea a putut face ce si-a dorit si era independenta. In rolul pe care il detine acum, Meghan nu mai poate merge peste tot fara sa aiba personal de securitate, iar acest lucru este o masura de constrangere uriasa pentru o persoana individualista ca ea”, a mai precizat persoana in cauza.

Citeste si articolul despre Tinute albe purtate de vedete la Critics’ Choice Awards. Plus lista cu castigatori!

Foto: Instagram

Comentarii