Bereta frantuzeasca – invata sa porti cel mai stylish accesoriu al momentului!

284
Bereta frantuzeasca

Dupa ce a fost intr-un con de umbra mai multi ani la rand, bereta frantuzeasca primeste din nou atentia pe care o merita in lumea modei. Nu a reusit sa detroneze palaria pana acum, insa revenirea acestei piese este una spectaculoasa.

Daca ti-a atras si tie atentia bereta frantuzeasca, un accesoriu atat de popular in anii ’60, iti vom prezenta mai jos cateva tinute din care te poti inspira. Multe fashioniste de pe Instagram includ beretele cu stil in outfiturile lor de zi cu zi, asa ca ar fi pacat sa nu profiti si tu de farmecul acestui item.

Invata sa porti cu stil bereta frantuzeasca!

Bereta frantuzeasca este accesoriul de care ai nevoie pentru a alunga monotonia inspirata de zilele mohorate de toamna. Niciun alt accesoriu nu iti va da nota rafinata in care te invaluie aceasta piesa.

inapoi

1. Bereta frantuzeasca + outfit scotian

Cele mai interesante outfituri sunt cele care au la baza doua stiluri vestimentare. In imaginea prezentanta mai sus, stilul frantuzesc se impleteste armonios cu cel scotian. Ai nevoie de un sacou cu print scotian, adica popularul imprimeu in carouri, de o fusta cu falduri si de o pereche de ghete cu sireturi. O combinatie ce pare simpla la prima vedere, insa efectul vestimentar se lasa cu „wow“.

inapoi

Comentarii